Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon jól érzem kell neki a párom?
Figyelt kérdés
Együtt élek a párommal,szoba bérlésben,és most nem régibe beköltőzött egy lány is csinos,nem mondom hogy,nem de szerintem tetszik neki a párom.Szoktam vele beszélni és állandóan fel hozza hogy,Robi milyennek tart engem, szimpi vagyok és így külsőleg mit gondol rólam.erre a konyhába vagyunk és ö neki áll ruhát cserélni amikor a párom itthon és áll az ajtóba melltartóba.meg észre is veszem hogy közeledik hozzá.ez most mire utal? mit kérdezi ö h a párom mit gondol róla meg hogy,milyennek tartja külsőre?2013. szept. 1. 21:13
11/16 A kérdező kommentje:
De a párom nem látta hogy,vetközik szerencsére!
2013. szept. 1. 21:28
12/16 anonim válasza:
11 Miért ha látta volna a pasid, akkor ráúgrik? Nah köszi..
13/16 anonim válasza:
Vannak még rendes pasik.nem mindegyik olyan,tudnak nemet is mondani!
14/16 anonim válasza:
13 Egy rendes pasi egy ilyen magát kellető nőre rászól.Főleg ha ott a nője:)
15/16 anonim válasza:
13 Végül is, pasi annyi van mint égen a csillag. Ahogy nő is.
Ami jó a dologban, hogy egy ilyen helyzetben derül ki, hogy az illető csak pasi, vagy talpig Férfi.
16/16 A kérdező kommentje:
Na oké a párom nem sűrűn van a közelébe,és ha ez miatt vitázok akkor azt mondja.hogy hülye vagyok meg hogy neki én is elég vagyok bőven de attól még féltem,mert ennyi idö alatt bőven ki ismertem ezt a lányt
2013. szept. 2. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!