Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti egy szájrapuszit elnéznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti egy szájrapuszit elnéznétek a párotoknak vagy azt már megcsalásnak tekintitek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 23:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
Nem,nálam az már megcsalás.
2013. szept. 1. 00:13
 12/16 anonim ***** válasza:
még jó:S sose tudnék megbocsátani...
2013. szept. 1. 02:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Én se tudnék megbocsájtani ezért..
2013. szept. 1. 09:30
 14/16 anonim ***** válasza:
elnézném mert nekem is elnézték. én voltam a részeg csajszi :-\
2013. szept. 1. 09:43
 15/16 anonim ***** válasza:
nem értem azokat akik ennyiért felrúgnák a kapcsolatot szerintem nem akkora dolog van aki a szexet is megbocsátja akkor ez...főleg ha öntudatlan részegen pl..sztem az igazi megoszlás az ahol már érzelmek is vannak de csak szexért szakítanék
2013. szept. 1. 09:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen nincs mit megérteni vagy nem megérteni, mindenki más néz el, én pl ezt sem tudnám, mert amit én nem csinálok, azért, mert fordított helyzetben nekem nagyon rosszul esne azt várom el attól is, akivel együtt vagyok.
2013. szept. 1. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!