Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalasnak szamit? Ti hogy reagalnatok?
Ez szetintetek megcsalasnak szamit?
Tehat van egy par de a lany kozelebe kerul egy srac es itt most nem hetekrol honapokrol van szo csak 1-2 nap alatt egy kicsit jobban joban lesznek . Es a fiu elhivja a lanyt egy kavezoba , hogy tanuljanak a lany ezt meg is mondja a baratjanak , hogy elmegy az egyik sulitarsaval aki fiu ( tehat semmi hazugsag) hogy tanuljanak , de ha akar akkor o is johetne ( a fiu teljesen megbizik a lanyban ) de a lany baratja azt mondja , hogy menjen nyugodtan , de neki nincs kedve elmenni.
A kavezoba vannak de tanulas helyet a lany es a masik srac beszelgetnek , nevetnek es flortolnek egy picit. Mikor a fiu a lany fele hajol , hogy megcsokolja a lany is elkezd hajolni es mikor mar majdnem osszeerne a szajuk a lany elhuzza magat , mgmondja a fiunak , hogy o ezt nem teheti es elmegy . Aztan a lany meg is szunteti ezt a baratsagot a fiuval.
Naszoval ha ezzel a sztorival eloallna a baratnotok vagy forditott esetben a baratotok es valamilyen teren nem honapok ota flortolnek csak pl 2 napot egyutt voltak beosztva , hogy egy sulis anyagott egyutt csinaljanak meg es volt koztuk egy szikra , de aztan mikor rajott a lany , hogy mit csinal es meg sem akarta csokolni a masik sracot nem csak azert , hogy ne csalja meg a baratjay hanem rogton abban a pillanatban rajott , hogy nagyon szereti a baratjat es nem akar senki mast..
Erre ti mit lepnetek?? Kort es nemet is kernek. Elore is koszi!!!
Elküldeném a q...va anyjába.
Tudja a retek saját magáról, h nedvesedik a bugyi, meg a pasi is akar valamit de azért csak elmegy a pasival "tanulni".
Persze tanulás helyett megy a flört meg a többi és utána még büszke magára, h meg akarta csókolni a srácot, de végül mégse.
Jah és ezt két nap után.
Szánalmas....
Jojo nem kell igy kiakadni!! Egy sorozatban lattam egy hasonlo jelenetet es ez igy motoszkalj a fejemben , hogy ez megcsalas e . Vagy ez meg megbocsajthato e .. tehat csak velemenyszerzes keppen tettem fel ezt a kerdest.
De amugy koszonom a valaszod :) ez mar 1-0 a megcsalas javara xD
egyetértek az elsővel. Így volt ez? Me szerintem volt valami csak nem akarja bevallani. Vagy ha mégsem akkoris gá me tudta jól hogy nem tanulás lesz és mégis elment a ghyerekkel, értem ezalatt hogy nem mondhatja hogy nem tetszik neki a srác. Nekem ha egy csaj bejöne és lenne mellette barátnőm, már csak azért sem mennék el vele közösen tanulni nehogy bármi is megtörténjen nem mintha én olyasvalaki lennék aki más lányokkal talizgat. Én kidobnám a csajt, ha ezt megcsinálja köv alkalomból honnan tudjuk hogy akkoris meg fog e állni.
22/F
Inkább hallgass vele, ne okozz fájdalmat a barátodnak. De a másik fiúval szakítsd meg a kapcsolatot.
21/L
hát ha szerelmes lennék a barátnőmbe és előállna egy ilyen történettel, hát nemtudom
nem szakítanék vele és megcsalásnak sem nevezném, de mindenképpen átértékelődnének dolgok a fejembe, nem bíznék már meg benne annyira, mint azelőtt és ez hosszútávon lehet a kapcsolat végét jelentené
am ha ilyen lenne kötve hiszem, hogy elmondaná nekem
látszik, hogy sorozatból van a szitu :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!