Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha anyukátok a szemetekbe mondaná, hogy utálja a párotokat?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 19:47
1/10 anonim válasza:
Vállrándítással egyetemben nem érdekelne:D
3/10 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel mások véleménye kb semmiben, ebben meg pláne nem. Higgadtan reagálnék, de csak mert nem érdekelne a dolog, nem neki kell szeretnie.
4/10 anonim válasza:
Nem igazán érdekelne a véleménye...főleg ebben nem
5/10 sativus válasza:
"Ő a másik felem , szóval ha őt utálod akkor engem is utálsz"
6/10 anonim válasza:
Nálunk már volt ilyen, bár akkor még csak 16 voltam, lázadtam kőkeményen, úgyhogy élveztem is a dolgot. :D
Ma már egyszerűen csak nem érdekelne, nem vagyok jóban anyámmal, így nem számít a véleménye.
7/10 anonim válasza:
Ismerem anyukámat,ilyet nem mondana. De tételezzük fel: abszolút nem érdekelne,nem neki 'választottam' hanem magamnak!
8/10 Didiiayer válasza:
Hát én nem örülnék ennek, mert jó a kapcsolatom vele szóval rákérdeznék, hogy miért stb. és azon lennék, hogy ha kedvelni nem is akarja, de legalább próbálja meg őt elfogadni. Ha ezek után sem változna semmi akkor meg ez van, mást nem nagyon tehetnék.
9/10 anonim válasza:
Minél előbb hozzászokik a gondolathoz, annál jobb lesz neki.
10/10 Pain for Pleasure válasza:
Nem hatna meg, magamnak választok társat, nem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!