Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit reagálnátok erre? 15/F
Figyelt kérdés
Egy buliba felszedtem egy jó csajt igen ám csak nem tudja hogy 15 vagyok, ő pedig sajnos 19..., és engem a saját kora belinek nézett kb... Ti mit regálnátok ha elmondanám a korom? Nem akarom elveszíteni nagyon cuki, okos, és belsőleg is megfogott... Tudom hogy egy 19 évesnek már szexuális kapcsolatra is van szüksége, én is szexeltem már, nem sokat de 100%-ba élvezte a lány.. Na de a lényeg ti mit reagálnátok? Lenne még a korom elmondása után is esélyem? Megéri elmondani?2013. júl. 31. 22:46
1/5 anonim válasza:
Én azonnal dobnálak de lehet neki bejönnek a kisfiúk.
2/5 anonim válasza:
Mond el neki! Jobb ha őszinte vagy vele. Azt is mond el hogy mit érzel.
3/5 anonim válasza:
mindenképp mond el, később úgy is kiderülne
lehet hogy nem zavarná annyira
de készülj fel, hogy sok neki, hogy ennyivel fiatalabb vagy
4/5 anonim válasza:
Amúgy is ha a korabelinek nézett akkor nem lehet nagy probléma. :D
5/5 anonim válasza:
15 és nagy"F"? Ne röhögtess légyszíves!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!