Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

Részeg voltam és egy srác lekapott. Nem vagyunk még csak baráti viszonyban sem. Nem kavartunk, sőt nem is beszéltem vele csak arra a pár percre amíg lekapott. Ő is nagyon részeg volt. Teljesen váratlanul ért, nem flörtöltünk csak hirtelen lekapott. Nem tudtam ellene védekezni sem. Miután ez megtörtént otthagytam, kimentem a teremből. Fel se fogtam az eseményeket csak később.

A barátom szerint igenis megcsaltam...és nem létezik, hogy valaki csak úgy megcsókoljon, ha én nem akarom.

21/L

2013. aug. 15. 15:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%

Ha már felmerül a kérdés akkor általában igen a válasz..

máskor kevesebbet igyál.

2013. aug. 15. 15:21
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi csajszi ez semmi:) ennel kemenyebeket is csinaltam! 20/L
2013. aug. 15. 15:21
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy részeg voltál, nem mentesít a tetted alól. És igaza van barátodnak, nincs olyan, hogy valaki csak úgy lesmárol. Ahhoz Neked is hagyni kell magad.
2013. aug. 15. 15:22
 4/18 anonim ***** válasza:
Ellökheted volna magadtól, és az egész ott kezdődik hogy már hozzá teszed hogy részeg voltál. Ez szerinted kifogás? Ha nem tudsz cselekedni részegen ne b*ssz be és megvan olvadva. Ettől függetlenül én ebből nem csinálnék nagy hepajt.
 5/18 anonim ***** válasza:
pedig léteznek ilyen tahók, tudhatná a barátod is. ilyen miatt nem szabad szakítani.
 6/18 anonim ***** válasza:
Ha próbáltad ellökni magadtól és a srác nem engedte (ergo erőszakosan csinálta), akkor nem megcsalás. De ha csak úgy odament, de meg hagytad, semmit se csináltál, akkor igen, megcsalás.
2013. aug. 15. 15:24
 7/18 anonim ***** válasza:
*te meg hagytad
2013. aug. 15. 15:25
 8/18 anonim ***** válasza:
Én még csak bulizni sem megyek el a barátom nélkül. Nem, hogy leigyam magam. Szerintem 21 évesen ez már eléggé szégyenteljes, nem gondolod?
2013. aug. 15. 15:26
 9/18 anonim ***** válasza:
Előző: Miért lenne ez szégyenteljes? 21 évesek jó része felsőoktatásban van, szabad ember, élik az életüket, ennyi. Másrészről párkapcsolat és párkapcsolat között is van különbség. Én inkább azt tartom cikinek, ha a csaj és a srác ennyire össze vannak nőve, hogy nem mennek külön bulizni.
2013. aug. 15. 15:32
 10/18 anonim ***** válasza:
Többnyire lekrvázom azt aki megérdemli, de az esetedben ez nem áll fenn. Ha elüt a villamos az sem a Te hibád.
2013. aug. 15. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!