Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

Részeg voltam és egy srác lekapott. Nem vagyunk még csak baráti viszonyban sem. Nem kavartunk, sőt nem is beszéltem vele csak arra a pár percre amíg lekapott. Ő is nagyon részeg volt. Teljesen váratlanul ért, nem flörtöltünk csak hirtelen lekapott. Nem tudtam ellene védekezni sem. Miután ez megtörtént otthagytam, kimentem a teremből. Fel se fogtam az eseményeket csak később.

A barátom szerint igenis megcsaltam...és nem létezik, hogy valaki csak úgy megcsókoljon, ha én nem akarom.

21/L

2013. aug. 15. 15:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
És ha legközelebb is atomrészeg lesz, lefekszik valakivel, akkor is bocsásson meg és simogassa meg a buksijáta barátja, hogy hjaj angyalbögyölőőőm, hát részeg voltál, ilyenkor ez előfordul! Szerintetek ez így megy? Hát nem! Megcsaltad! :)
2013. aug. 15. 15:38
 12/18 anonim ***** válasza:
jobban belegondolva,ha a barátom ilyet tenne én többet nem tudnék megbízni benne. Azután mindig az lenne bennem, hogy elmegy valahova, iszik és ez megtörténik, mert hagyja magát. Ergo elgondolkodnék a folytatásról.
2013. aug. 15. 15:51
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
Mikor ertik mar meg az ilyen r*bancok es a hulye ferfiak , hogy ilyet nem lehet a piara fogni . Ha tudod bmeg , hogy ilyen r*banc leszel a piatol ne igyal bmeggg
2013. aug. 15. 15:57
 14/18 anonim ***** válasza:
R*banc !!!
2013. aug. 15. 16:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem szamit megcsalasnak egyaltalan, pasidnak pedig mondd meg vagy ne kuldjon teged egyedul bulizni, vagy ilyenek leteznek es elofordul mindekivel :)
2013. aug. 15. 16:21
 16/18 anonim ***** válasza:
13-14 es valaszolo szerintem azert mert valakivel csokolt ettol nem lesz senki. r..nc csak szimpla pelda kedvenc zenekarotok vagy focistaval talalkoznatok es o csokolna titeket nem lenne gond, ugye :)
2013. aug. 15. 16:27
 17/18 Szergej55 ***** válasza:
Tanuljá' meg inni!
2013. aug. 15. 17:58
 18/18 anonim ***** válasza:
ez nem megcsalás szerintem. Távolról sem az.
2013. aug. 16. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!