Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalásnak számít?
Egy éve vagyok együtt a barátommal, és nagyon szerelmes vagyok belé, de néhány hete elkezdtem ismerkedni egy másik fiúval, és már két alkalommal találkoztam is vele személyesen. Nem történt köztünk semmi azon kívül, hogy egyszer átölelt, de szerintem csak barátilag. Ez a fiú eléggé hajt is rám, de megegyeztünk, hogy csak barátkozunk amíg nekem barátom van. (Egyébként istenien néz ki, és nagyon nehéz neki ellenállni, de soha sem tudnám megcsalni a barátom!) Nagyon jól kijövök vele, és szinte mindenről ugyanazt gondoljuk. Elég bizonytalan vagyok, hogy mi legyen a kapcsolatommal, és mi legyen ezzel az új fiúval.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez megcsalásnak számít?
Ha van normális véleményetek azt is szívesen meghallgatom, illetve a jó tanácsokat is szívesen fogadom. Köszönöm!
18/L
A barátom romantikus típus. Szóval szerelmet vall, virágok, csoki, kedvesség és minden, ami kell. Ezt imádom benne! Nem túl atletikus, elég vékony, nem is szeret sportolni, de ez nekem soha sem jelentett gondot, mert nálam nem a külső a legfontosabb.
Viszont itt ez a másik srác, aki izmos, és nagyon jóképű, és akármennyire is hidegen hagy a külső, én is csak nőből vagyok basszus...
Benne megvan az, ami a barátomból hiányzik. Az az igazi férfiasság, a vadság, érezteti, hogy mennyire akar engem. Érthető így? :/
Hát hosszútávú kapcsolatod nem igazán lesz. :(
Amúgy ez nem megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!