Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ha a párotok közölné, hogy holnaptól minden pénz nála lesz ő fog bevásárolni is? Àllítása szerint én nem tudom beosztani a pénzt.

Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 18:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
már válaszoltunk dobja ki a pasit
2013. aug. 31. 21:22
 52/62 anonim ***** válasza:
ja, bocs 3xcig, csak a rohadt görénytől föl-le párat olvastam- de ez mégis jobb, nehogy már kidobja maga mellől ez értelmes lényt!
2013. aug. 31. 21:29
 53/62 anonim ***** válasza:

aki csak visszi a pénzt s papol annak ki keresi... fogadjunk hogy 20 000-nél több pénzt zabál meg amikor zabál nincs gondja ezzel de nem menne el lapátolni inkább a nő ruháját nyúlná le.

egyen annyit amennyit dolgozik s nem lenne gond.

vagy járnon a tescoba 400 Ft-os csirkemájért 100 Ft-os krumpliért és 10 Ft-os zsemléért ahogy én s összejön hóvégéig a 20 000 Ft megtakaritás. Ehelyett egy dolgozó nő jövedelmét akarja lenyulni...

2013. aug. 31. 23:39
 54/62 anonim ***** válasza:
Fogjátok már fel hogy nem ez a helyzet csak a saját akarja védeni! A pali keres 80at nem a nő dolgozik de a rohadt életbe mindjárt megkeresem a kérdést.
2013. szept. 1. 09:23
 55/62 anonim ***** válasza:

És kit érdekel a másik kérdésed? MI ERRE A KÉRDÉSRE VÁLASZOLUNK ENNEK A KÉRDÉSNEK AZ ADATAIRA

Linkeld be a másik kérdést s majd ott arra válaszolunk.

2013. szept. 1. 18:16
 56/62 anonim ***** válasza:
Hülyegyerek mindkét kérdést ez a kérdező írta ki, csupán az előző adatai miatt mindenki lehurrogta, ezért most csak meg akarja erősítgetni a saját igazát. Már az elején is írtam, de ti tovább pattogtatok. Nehogymár én legyek a hülye...
2013. szept. 1. 19:49
 57/62 anonim ***** válasza:
Pedig te vagy a h.ülye, már bocs... Mégis miért igazolná magát azáltal, ha kiírná a kérdést olyan adatokkal, amikről pontosan tudja, hogy nem igazak? :)
2013. szept. 1. 19:51
 58/62 anonim ***** válasza:

Miért ne legyen hülye az aki hülye?

Nem érted meg hogy itt a kérdés tartalma számít nem pedig egy választ nem adó fantazmagóriái.

2013. szept. 1. 20:34
 59/62 anonim ***** válasza:
Hagyd, úgysem érti...:)
2013. szept. 1. 20:37
 60/62 anonim ***** válasza:
Fegyvertelenekkel nem vívok szellemi párbajt :)
2013. szept. 1. 21:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!