Jogosan vagyok mérges, vagy hagynom kellene?
Közösen élünk a férjemel. Idáig úgy teltek a napjaink, hogy reggelre mentünk dolgozni és du. 3:30-ra már otthon voltunk. Örültem, hogy a véletlen úgy hozta, hogy mindketten kb egyszerre megyünk dolgozni. A nap többi részében meg elmentünk sétálni vagy bármi mást, egyszóval romantikusan teltek a szürke hétköznapok is. Este meg megnéztünk egy-két filmet. Filmnézéskor volt, hogy már az első film felénél elaludtam, tehát nem bántam, hogy ilyenkor nem beszél a párom hozzám.
De most minden megváltozott. A férjem több embernek is tartozik pénzel, ezt még a megismerkedésünk előtt kérte költsön. Idáig lassacskán tudta megadni, de most megpendült a vészharang, így a férjem elválalt egy délutános munkát du. 5-tő éjjel 11-ig. Így mikorra hazajön hulla fáradtan, akkor csak bekapcsolja a TV-t és azt nézi. Így meg együtt töltünk délután egy órát, meg este. Tegnap viszont megharagudtam rá, mert este beszélnék vele és csitít, hogy ő a filmet nézi. Egyébként filmcsomag van előfizetve, tehát annyiszor nézi és ott állítja meg, amikor csak tudja. Nekem ez nagyon rosszul esik, hogy ilyenkor bar egymas mellett fekszünk az ágyban, nem szólhatok hozzá. Tudom, hogy fáradt, de akkor sem jó így :(
Azóta mióta egész nap odavan (3 hete) azóta minden házimunka rám maradt, a szex ami előtte napi szinten volt, lecsökkent heti egy max 2 alkalomra, plusz ugye elhanyagolva érzem magam.
Ő erre csak annyit mond, hogy kemény az élet, de muszáj dolgozni, hogy meg tudja adni a pénzt (ami előtte az ő hülyeségéből ment el), de az ilyen tempóban még nagyon sokára lesz :(
Nevezhetsz önzőnek, de nem akarom a teljes átdolgozni hónapokig, hogy az ő hülyeségét rendbe tegyem. Meg van aki bírja a napi 12-14 órát, de én nem.
Plusz akkor is hosszú idő lenne míg megkeresnénk annyit akár együtt. Főképp ez a gond, hogy nem plusz egy hónapig csinálná, hanem tovább tartana. :(
Hiába mondjátok, hogy segítsek neki. Több pénzről van szó, minthogy az én segítségemmel 2 hét alatt túl lennénk rajta. Ha meg én is többet dolgoznék, akkor még az a délutáni kis közös időnk sem lenne.
Én attól félek, hogy így el fogunk távolodni egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!