Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha a párotok közölné, hogy holnaptól minden pénz nála lesz ő fog bevásárolni is? Àllítása szerint én nem tudom beosztani a pénzt.
Hát, ha egy hozzád hasonló retardált prolinak meglett, akkor bárkinek. :) De gyanítom, hogy kamu az egész, és csak azért találtad ki, mert máshogy nem tudtál hitelességet kölcsönözni a szavaidnak. De ez csak egy sanda gyanú.
Ha meg nincs igazam, akkor majd a munkaerőpiacon ér rettenetes csalódás, mert a kutyának nem fogsz kelleni, most megmondom...
Én nem fitogtatom soha, nem is hozom fel sosem, még akkor sem, ha valami olyan kérdésben foglalok állást, amiben segítettek információhoz jutni a tanulmányaim. Kizárólag azért említettem most, mert az egyik válaszoló miattad megfogalmazott egy általánosító gondolatot a pszichológusokkal kapcsolatban, és nem szeretném, hogy szennyekkel legyek egy kalap alá véve, és az ilyenek járassák le ezt a hivatást.
Az életkor meg többi... Szerintem a vak is látja már a fogalmazásunk alapján is a szintkülönbséget, és finoman szólva nem a te javadra. :)
Én ezennel be is fejeztem a veled való társalgást.
További jó wc-pucolást!
Üdv.
Bocs, nekem fabatkát sem ér a véleményed. Innen látszik, hogy a papír semmit nem ér, mert ha esetleg még tényleg van is pszichológusi diplomád (amit erősen kétlek), akkor sincs semmi közöd a szakmához.
Nekünk az egyetemen közel sem azt a viselkedést tárják elénk követendő példaként, amit te itt produkálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!