Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ha a párotok közölné, hogy holnaptól minden pénz nála lesz ő fog bevásárolni is? Àllítása szerint én nem tudom beosztani a pénzt.

Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 18:08
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
42%

Megmondom a frankót, az elején is én írtam! Arról van szó, hogy a pali dolgozik, 80.000at keres, és sérelmezi, hogy az asszonyka havi 15-20.at ruhákra költ MAGÁNAK(nem a gyereknek) pedig ott a kicsi is. A kérdésben az asszonyka sérelmezte mondván: soha nem megyen sehova, mindig csak a gyerekkel foglalkozok ennyi nekem is jár.

Én amondó vagyok, hogy ha kb 40 a lakbér, plusz minusz rezsi, na megpersze az INTERNET is kerül valamicskébe (amire tegnap szintén az volt az indoklás hogy ennyit azé' had tehessé' má' meg!) szóval igenis sok lenne havonta akár 10.000 forintot olyasmire költened, ami egyáltalàn nem fog egy hónap elteltével leszakadni rólad hirtelen. A gyerek holmiairól nem is beszéltünk babám. Inkább veszel magadnak cicomáskodás és nagyonmegérdemlés címén 20.000 forint értékben havonta 80.000 forintot, minthogy arról tedd fel a kérdést, hogy ,,hogyan végezhetnék olyan otthon csinàlható munkát, amivel lehetne egy kis pénzem új ruhákra és A GYEREKNEK PELENKÁRA?"

Ahogy látom ma már a műköröm is befigyel. Ez alapján csak azt tudom feltételezni, hogy anyuci elkényeztetett picilánya ki lett rakva nagyon fiatalon, mert bosszúból amiért nem engedték el bulizni, felcsináltatta magát. Nagylány, a pasid sosem fogja tudni kielégíteni az ,,igényeidet".

Egyébként ez csak így eszembe jutott, annyi a magánvéleményem, hogy az irományod önigazolás. Üdv :) egy frissen diplomázott pszichológia tanszékes.

2013. aug. 30. 21:26
 32/62 anonim ***** válasza:
*80.000 forintból, az eszem sem a régi :)
2013. aug. 30. 21:29
 33/62 anonim ***** válasza:

# 22 # 23

Nem a kérdezőre gondoltam, hanem a párjára!

2013. aug. 30. 21:39
 34/62 anonim ***** válasza:
31# Itt azt írta a kérdező, hogy Ő a kereső, a pasija nem dolgozik, ő keres havi 100-at és három gyerek van. Ebből nem az jön le, hogy ugyanaz a személy, mint akiről te beszélsz.
2013. aug. 31. 11:35
 35/62 anonim ***** válasza:
Senki se mondta hogy egy pszichómókus képes megkülömböztetni egyik embert a másiktól. Arra van kiképezve hogy tájékozódás nélkül nyögje a bemagolt rizsát.
2013. aug. 31. 11:39
 36/62 anonim ***** válasza:

"Arra van kiképezve hogy tájékozódás nélkül nyögje a bemagolt rizsát."

Kikérem magamnak. Én ugyan még nem diplomáztam, csak egy pszichológia szakos hallgató vagyok, de hányingert keltett bennem a "kolléga" válasza. Okoskodó, vaktában ítélkező, ráadásul néhol kőbunkó stílusú.

Nekem az a véleményem, hogy lényegtelen, hogy ki keres, sőt, még az is, hogy mennyire igaz, amit a pali mondott, a lényeg annyi, hogy egy ember se merészelje magáról felelni képtelen h.ülyegyerekként kezelni a párját, hanem üljenek le, beszéljék meg intelligens emberek módjára, és egyezzenek meg valamiben. Jobb helyeken így működik.

Az meg, hogy ráadásul a kérdező keres... Ez olyan vérlázító pontot tesz az alapból kemény i-re, hogy egy serpenyőt érdemelne az arcába az ilyen pali.

2013. aug. 31. 15:23
 37/62 anonim ***** válasza:
Bocsánat az általánosításért. Én Pszichopata szakos halogató vagyok és ép erőszakos nemi közösüléshez kapcsolódó kéjgyilkosságból írom a diplomámat.
2013. aug. 31. 15:56
 38/62 anonim ***** válasza:
Fogyatékkal élők, belinkeljem az előző napokban kiírkált kérdéseit? Mert az alapján más fényben tünteti fel a helyzetet. Nem véletlenül írtam amit írtam, ha a híres ,,kolléga" valóban a szakmát tanulná, akkor a hàttérnek is utánanézne. De ahogy a mindenkori hozzászólásait olvasom, nem én vagyok az aki vaktában ítélkezik. Én láttam a hátteret is. Hogy a stílusodat idézzem: előbb tájékozódj, aztán pattogj. :)
2013. aug. 31. 16:04
 39/62 anonim ***** válasza:
Látom, nem érzed, hogy mikor is jött el az a pillanat, hogy takarékra tedd magad. Nem az én bajom, folytasd csak! ;)
2013. aug. 31. 16:13
 40/62 anonim ***** válasza:
Én csupán annyit látok, hogy nem lesz meg a megfelelő pontszámod a diplomához ezzel a felfogási készséggel :)
2013. aug. 31. 17:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!