Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok akik szeretnétek gyereket és családot!?

Figyelt kérdés

Hány éves korotok körül szeretnétek, és hányat?

Esküvőt szeretnétek?

Hány év lenne a párotok és köztetek lévő optimális korkülönbség?

Kort írjatok, nemet nem szükséges :)

2013. aug. 30. 17:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én 30 körül tervezem, most 23 vagyok.

Eszküvő nem muszáj, nem ezen múlik a dolog,

a korkülönbségen még nem gondolkodtam, szerintem tök mindegy, ha jó együtt.

2013. szept. 1. 13:13
 12/15 anonim ***** válasza:
ja, és két gyerek lenne az optimális, de ha csak 1 jön össze, vagy ha 3, az se baj, de több sok lenne :)
2013. szept. 1. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:

24-29 évesen szeretnék majd gyereket, 3-4-et. Esküvőt is szeretnék, de nem feltétlenül nagy lagzit. Számomra a kor nem számít, persze most ami soknak tűnik az később nem lesz már az. :)

16/L

2013. szept. 11. 21:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék gyereket de ez még a sors kérdése. Szeretnék :) max 3-4 év :)
2013. szept. 15. 19:37
 15/15 anonim ***** válasza:

25 éves korom körül, 2-3 gyereket, egykét semmiképpen sem akarok. Szeretnék esküvőt de nem világraszólót, szolidat, meghittet és a közelebbi családtagokkal/barátokkal. Mivel a mostani párommal szeretném mindezt ezért az optimális korkülönbség 3 év. :)

20

2013. szept. 15. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!