Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány!? Folyt lent

Figyelt kérdés
Szal van egy lány 15éves és mostanában egyre többet beszélgetünk van hogy megállás nélkül 4-5órákat is msnezünk egymással egyik nap szerelmes dalokat linkelt be nekem youtuberól nem tudom mire véljem ezt és nagyon kedves velem viszont van barátja de úgy gondolom vagyis mondta hogy vele nem is beszélget annyit mint vele,és amikor elhívom találkozóra akkor azt mondja hogy egyedül nem jön el csak ha ottvan az egyik bnője mert megakarja előzni a pletykákat viszont én szerelmes vagyok belé ő is érez irántam valamit mert mondta nem tudom hogy hogyan próbáljam meg ugy találkozóra hívni hogy kettesben legyünk...tegnap kérdezgettem egy két dologról és szívesen válaszolt mindig nekem mond el mindent mert a többi haverja nem akarja meghallgatni valami ötletet szeretnék kérni hogy hogyan próbáljam meg úgy elhívni találkozóra hogy kettesben legyünk ha kettesben tudnék vele lenni lesmárolnám és szerintem nem ellenkezne bocsi hogy hosszúra sikerült jah amúgy 16F
2009. okt. 31. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Van pasija. Nem akar kettesben lenni veled. Te le akarod smárolni. Nincs itt valami hiba?
2009. okt. 31. 19:17
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

szia próbáld meg azt, hogy mondjuk elhívod te is egy haverodat ő pedig leszereli a barátnőjét, egy kis időre vagyha jóba vagy barátnőjével kérd meg , hogy hirtelen " el kelljen mennie" :)

sok szerencsét!

2009. okt. 31. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
szem a csaj nem akar töled semmit!bocs h ezt mondom de ha téleg szeret vagy akar töled vmit ak megoldaná h ketesben legyetek!
2009. okt. 31. 19:21
 4/8 A kérdező kommentje:
első nincs itt semmi baj mert a barátja nagyon megbántotta szal...
2009. okt. 31. 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

19:17-es vok

Ha ezt az egészet arra alapozod, hogy a barátja megbántotta, az is lehet, hoyg csak bosszút akar állni.

Vagy szüksége van egy barátra, aki meghallgatja.De neked kéne lépned, hogy megtudd, hogy barátkozni akar vagy pasit.

2009. okt. 31. 19:24
 6/8 A kérdező kommentje:
oké lépnék de mond hogy mit csináljak
2009. okt. 31. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Várjál már, öregem.. Szóval.. Van ez a barátja... Nem debrecen környéki a csaj? :D
2009. okt. 31. 19:36
 8/8 A kérdező kommentje:
áááá dehogy is zala megyébe lakik szal az ország másik fele
2009. okt. 31. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!