Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy lány akibe kezdek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akibe kezdek szerelmes de van barátja. Mit tegyek? (folyt lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe kezdek szerelmes de van barátja akivel most nem igazán jó a kapcsolata. Jó barátságban vagyok a lánnyal. Amikor 2en vagyunk vhol akkor jól elvagyunk meg minden. De nem tudom hogy próbálkozzak e lánynál most hogy a barátjával nincs jó hangulatban. Szerintetek van esélyem nála ilyen helyzetben vagy hagyjam a dolgot mert csak később jobban szerelmes leszek a lányba és utána rosszabb lesz ? Ilyenkor bunkósság ráhajtani a csajra ?
2010. márc. 22. 20:42
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi ha kicsit zavaros kérdezzetek ha vmi nem érthető
2010. márc. 22. 20:52
 2/12 anonim ***** válasza:
próbálkozni mindig lehet, egy kapcsolatba úgyis csak akkor lehet bekavarni, ha a megkísértett fél hagyja. de erőszakos semmiképp ne legyél, inkább kedves és tisztelettudó.
2010. márc. 22. 20:55
 3/12 A kérdező kommentje:
Az alap dolog nálam hogy házinyúlra nem lövők de. Csak most az a gond hogy kezdek szerelmes lenni a csajba de bunkó se akarok lenni hogy bekavartam egy kapcsolatba.
2010. márc. 22. 20:57
 4/12 anonim ***** válasza:

mint írtam, bekavarni csak akkor lehet, ha az adott fél vevő rá. nem kell nyomulni, normálisan meg lehet beszélni ezt szerintem a lánnyal úgy, hogy ha nem akarja, akkor azt is megmondhatja neked, és utána jóba is maradhattok, ez csak rajtad múlik.

sokan azért nem mernek szakítani egy rossz kapcsolatnál, mert félnek egyedül maradni (főleg a lányoknál van ez, persze nem minden esetben, de sokszor előfordul), úgyhogy 1 próbát megér, előfordulhat, hogy nála is ez a helyzet áll fenn, szóval nem g*ciség addig amíg nem erőszakoskodsz a lánnyal hogy ugyan már hagyja ott a pasiját érted. csak közöld vele hogy mit érzel és ezek alapján majd dönt ha akar.

2010. márc. 22. 21:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Öld meg a barátját. xD
2010. márc. 23. 11:14
 6/12 A kérdező kommentje:

köszi a segitséget.

az utolsó válaszolónak: nem ölöm meg mert ha lebukok akkor lehet hogy a csaj se lesz belém utánam szerelmes meg még szenvedhetek 5 évig a sitten :S

2010. márc. 23. 15:02
 7/12 anonim ***** válasza:
A vezetékneved nem Molnár?
2010. márc. 30. 18:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem. Szűcs. Miért ?
2010. márc. 30. 19:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor nem az vagy akire gondoltam:D
2010. márc. 31. 14:16
 10/12 A kérdező kommentje:
Mi van az ellenfeledet keresed ?:D
2010. ápr. 1. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!