Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiú-lány barátság? (folyt. Lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú-lány barátság? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Szerintetek létezik fiú-lány barátság? És az normális hogy pl majdnem minden nap találkozunk, órákat beszélgetünk msn-en is meg élőben is, folyton ugrat meg ilyesmi. Nem tudom hova tenni, mert amúgy meg nem próbált még annyira közeledni. Vagy csak én nem vettem észre.

19 L

2011. ápr. 21. 21:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

pfff ez nem is tudom de vagy már a 10. milliomodik ilyen kérdés....sőt ugyanaz a kérdés!

A kereső bal oldalt a menü alján található, válaszd ki a szerelem,szex kategóriát és oda írd be.

2011. ápr. 21. 21:54
 2/12 anonim válasza:

19 évesen ezt csak eltudod dönteni.

amúgy amíg nem mutat olyan jelet addig nem kell aggódni,vagy csak egy nagyon normális srác aki bármeddig tut rád várni :)

2011. ápr. 21. 21:58
 3/12 anonim ***** válasza:

az emberek vitatkoznak

van, de nem, van, de nem, tom denem

tom denem másnéven voldemort

voldemort jó arc? nem mert ugye ő egy főg.eciember

az pedig rossz, értem?

a rossz negatív dolog

a negatív az R számok halmazán maximum -1 lehet

A microsoft access adatbáziskezelő az igen-nem típusú függvényt -1 és 0-ként tárolja, és a -1 nála az igaz

de mivel tudjuk hogy az ms balf*sz és logikátlan így fordítva értendő

tehát -1= NEM!!!

2011. ápr. 21. 22:04
 4/12 anonim ***** válasza:

22:04 ez így van!

De kihagytad, hogy ha a tehenek aranyat szarnának akkor mindenki teheneket tartana!

2011. ápr. 21. 22:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Fiu-lány barátság nem létezik, csak olyan, hogy nincs lehetőség többre, de mindig benne van, hogy többet akarnak.

Van barátnője? Ha igen, akkor ez a gond, ha nem, akkor próbálhatsz közeledni, mert lehet hogy ő is pont ilyen bizonytalan.

2011. ápr. 21. 22:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem is van lány barátom. Teljesen jól elvagyunk, mindkettőnknek van párkapcsolata, mégis van úgy, hogy ketten elmegyünk valahova jól érezni magunkat, valamint együtt is sportolunk. Arcra puszinál több sose volt, és állítom egyikünk se vágyik többre.
2011. ápr. 21. 22:24
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!

Nincs barátnője. És csak az a furcsa hogy mostanában sűrítettük a találkozásokat meg picit más lett. Furcsább vagy nem tudom

2011. ápr. 21. 22:28
 8/12 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 21. 22:46
 9/12 anonim ***** válasza:
De nincs ám.
2011. ápr. 21. 22:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Természetesen van, csak nagyon nehéz kifogni. Nagyon jól el tudnak beszélgetni, megértik egymást, de egyikük sem vonzódik a másikhoz szexuálisan, nem érzi, hogy minden percét vele szeretné tölteni, nem féltékenyek egymás más nemű ismerőseire. El tudják képzelni például, ahogy együtt sírnak-nevetnek a moziban egy filmen, de elképzelhetetlennek tartják még a gondolatát is, hogy a film után egymást átölelve andalogjanak a parkban. :)

Vannak jelek, amikből észre lehet venni, hogy tényleg a barátság kategória-e.

2011. ápr. 21. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!