Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van 1 lány akivel 1 suliba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 lány akivel 1 suliba járunk és megtetszett, nem ismerjük egymást de sokszor látom mostanság és? Folyt lent.

Figyelt kérdés
tudom a nevét,és gondoltam felveszem msnre,de myvipen nincs kiírva az msn címe,írni akarok neki 1 levelet csak nem tudom h egyből elkérjem-e az msn címét vagy írjak vmit h vissza ír-e és ha igen akkor a következő üzenetben kérjem el?Ha szerintetek már az elsőben is akkor mit írjak neki?
2010. febr. 23. 20:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%

Annyi Luzer vagy!

Te is ilyen msn-en ismerkedős vagy??? Mér van az hogy mindenki azon a fos szaron tud csak megbeszélni dolgokat??? Szerintem jobban díjazná ha meghívnád a suli büféjében valami sz@rra és beszélgetnétek!Vagy az ebédlőben megvárod míg egyedül marad.... NE legyél már LOW!!!!

2010. febr. 23. 20:20
 2/12 anonim ***** válasza:
52%

Bizony, az új generációban sajnos az MSN teljesen eltorzítja az emberi kapcsolatokat... Semmi személyes kontaktus, csak online társalgás, meg hülyülés. A metakommunikáció hiánya tévútra terelheti az egész kapcsolatot.

Általában az ilyeneknek MSN-en nagy a szájuk, élőben meg sajnos pancserek.

Tehát nem MSN-en kell ismerkedni, "randizni", szerelmi életet élni.

2010. febr. 23. 20:24
 3/12 A kérdező kommentje:

Suliban nincs semmi ebédlő csak 1 büfé ami olyan kicsi h csoda ha 1 ember oda fér.

Másik dolog h 1általán nem vagyok lúzer sok ismerősöm van sokat ebszélek a suliban mindenkivel és volt már pár bnőm csak h őket legalább vhonnan megismertem vagy életemben legalább váltottam vele 1 szót is legalább, k*va nagy cucc ha elkérem az msnjét és beszélek vele utána meg elhívom randira.. ez nektek szánalom,mert 2 szót akarok váltani vele msnen h legalább vhonnan megismerjem..

2010. febr. 23. 20:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Beszélj vele élőben
2010. febr. 23. 20:37
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Lehet most a többi válaszoló le fog pontozni, de sztem jó ötlet az is ha elkéred az msn-jét. Persze élőben sokkal jobb lenne, de én is úgy ismertem meg a volt barátomat h először myvip-en írt aztán msn-en beszéltünk (végül kiderült h vannak közös ismerőseink, de előtte ő nem tudta h én ismerem azokat az embereket akikkel ő épp egy osztályba járt, meg én se h egyáltalán melyik osztályba jár). A lényeg h összejöttünk, és nagyon szeretett meg én is őt, csak jött egy zűrö korszakom kb egy hónapja és kidbtam(ellöktem magamtól mindenkit:testvéreket, szülőket, barátokat és pasit), azóta helyrehoztam mindenkivel a kapcsolataimat csak vele nem. De még az is lehet h jövőhéten már vele is.

Ez az én történetem és ha gáz akkor gáz de ez is myvip-en meg msn-en kezdődött, szóval ha nincs bátorságod odamenni hozzá akkor sztem írj neki nyugodtan myvip-en.

2010. febr. 25. 20:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Most mit izéltek.. Szegény.. Hány éves vagy amugy? Én nem tudom, mi a baj az msn-nel. Szerintem jó ötlet, hogy előbb ott beszélgetnek, és aztán mennek randizni.
2010. febr. 25. 20:14
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ,legalább van még értelmes ember is aki válaszol. Szerintem se gáz h ha először msnen veszed fel és utána ismerkedtek meg,szerintem ebben semmi gáz nincs mert utána találkozgattok meg randiztok.
2010. febr. 25. 20:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Am 19 és 2 hónapja szakítottam bnőmmel
2010. febr. 25. 20:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100x könnyebb bevágódni nála ha személyesen odamész hozzá. Mert végül is msnen mit mondanál neki? Ugyanazt mint személyesen nem?
2010. febr. 25. 20:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Mit fosol? Fel akarod térképezni a terepet? Mit veszíthetsz, ha odamész hozzá rögtön? Arc nélkül, hang nélkül, testbeszéd nélkül könnyebb tudom, de legyen tököd! Egyszer növeszteni kell!
2010. febr. 25. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!