Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lány akivel 1 suliba járunk és megtetszett, nem ismerjük egymást de sokszor látom mostanság és? Folyt lent.
Annyi Luzer vagy!
Te is ilyen msn-en ismerkedős vagy??? Mér van az hogy mindenki azon a fos szaron tud csak megbeszélni dolgokat??? Szerintem jobban díjazná ha meghívnád a suli büféjében valami sz@rra és beszélgetnétek!Vagy az ebédlőben megvárod míg egyedül marad.... NE legyél már LOW!!!!
Bizony, az új generációban sajnos az MSN teljesen eltorzítja az emberi kapcsolatokat... Semmi személyes kontaktus, csak online társalgás, meg hülyülés. A metakommunikáció hiánya tévútra terelheti az egész kapcsolatot.
Általában az ilyeneknek MSN-en nagy a szájuk, élőben meg sajnos pancserek.
Tehát nem MSN-en kell ismerkedni, "randizni", szerelmi életet élni.
Suliban nincs semmi ebédlő csak 1 büfé ami olyan kicsi h csoda ha 1 ember oda fér.
Másik dolog h 1általán nem vagyok lúzer sok ismerősöm van sokat ebszélek a suliban mindenkivel és volt már pár bnőm csak h őket legalább vhonnan megismertem vagy életemben legalább váltottam vele 1 szót is legalább, k*va nagy cucc ha elkérem az msnjét és beszélek vele utána meg elhívom randira.. ez nektek szánalom,mert 2 szót akarok váltani vele msnen h legalább vhonnan megismerjem..
Lehet most a többi válaszoló le fog pontozni, de sztem jó ötlet az is ha elkéred az msn-jét. Persze élőben sokkal jobb lenne, de én is úgy ismertem meg a volt barátomat h először myvip-en írt aztán msn-en beszéltünk (végül kiderült h vannak közös ismerőseink, de előtte ő nem tudta h én ismerem azokat az embereket akikkel ő épp egy osztályba járt, meg én se h egyáltalán melyik osztályba jár). A lényeg h összejöttünk, és nagyon szeretett meg én is őt, csak jött egy zűrö korszakom kb egy hónapja és kidbtam(ellöktem magamtól mindenkit:testvéreket, szülőket, barátokat és pasit), azóta helyrehoztam mindenkivel a kapcsolataimat csak vele nem. De még az is lehet h jövőhéten már vele is.
Ez az én történetem és ha gáz akkor gáz de ez is myvip-en meg msn-en kezdődött, szóval ha nincs bátorságod odamenni hozzá akkor sztem írj neki nyugodtan myvip-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!