Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van 1 lány akivel 1 suliba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 lány akivel 1 suliba járunk és megtetszett, nem ismerjük egymást de sokszor látom mostanság és? Folyt lent.

Figyelt kérdés
tudom a nevét,és gondoltam felveszem msnre,de myvipen nincs kiírva az msn címe,írni akarok neki 1 levelet csak nem tudom h egyből elkérjem-e az msn címét vagy írjak vmit h vissza ír-e és ha igen akkor a következő üzenetben kérjem el?Ha szerintetek már az elsőben is akkor mit írjak neki?
2010. febr. 23. 20:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát majdnem ugyan azt mint élőben.. ki tudja milyen,lehet meg se merne szólalni vagy legalább ha beszélek vele msnen akkor már tudom vmennyire h érdeklem-e vagy les*ar..

Msnen miért lenne arc nélküli és ismeretlen.. szerintem egyből tudná ki vagyok mert sokszor összefutok vele meg am is msn is van kép,szval semmi ismeretlenség,arcnélküliség nincs benne..

De am már mind1 mert elkezdtem 1 másik csajjal,ha nem jön össze akkor majd írok neki,am meg oszt.társak :D de nem nagy bnők..

2010. febr. 25. 21:53
 12/12 anonim ***** válasza:

testvérem legyen már egy kis önbizalmad:D!Biztosan van benne valami ami elragadó...ami megteccet benne!:P Ha van menj oda hozzá és mond el neki a frankót... lehet röhögni fog lehet aranyosan rád nevet de tuti h elöbb utobb oda fog menni hozzád feltéve ha nem vagy 200kilós pattanásos góliát....:D...szal ha van szöveged az már 75%ban siker!;)

sok sikert!

2010. febr. 26. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!