Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány megtetszett a buszon, de nem tudom hogy szólítsam meg?
Nemkell ezért a kérdésért hülyének nézni, de úgylátszik nincs elég önbizalmam. Ami a legfőbb baj pedig hogy nem egyedül szokott lenni, hanem általában többen vannak (3 man-4-en). Meg szerintem esélyem se sok lenne, mivel nem is nézek ki annyira jól. Kérlek segítsetek.
ui.: Tudom hogy hülyén hangzik a kérdés, d eazért nemkell lehurrogni. :)
Kösz a választ. Ha lehet még írhattok páran minél több ötletet adtok annál jobb :)
AM azt inkább hogy hova megy nem kérdezem meg mert hülyének néz a végén. Mivel 1 faluvval előtte sázllok le mindig, és a következő falu a végállomás. Hülyét azért nemcsinálok magamból.
Én is pont így vagyok! :/ Csak nálam érdekesebb a story! Tavaly történt, amikor befékezett a buszsofőr ráestem a csajra, hát így neki estem picit, persze udvariasan bocsánatot kértem tőle. Mi azóta szemezünk amikor a meglátjuk egymást a buszon! Később kiderült hogy egy suliba járunk! :) Majd picit később megtaláltam Facebookon, és az is kiderült hogy a volt évfolyamtársam pasija! :/ Szóval ennyi! De attól még szemezünk! :)
Azt ajánlom én is amit az előttem lévő mondott, hogy szemezzél vele, és mosolyogj! Hajrá! :)
Az utolsónak igaza van.
Ha helyi járatot mondtál volna, abban kicsit nagyobb tapasztalatom lett volna...
én is pont ebbe a szituba vagyok, bár inkább most neten próbálkozok egy lánnyal, és az meg pont az esetem lenne szal hagyom egy ideig:P
f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!