Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lány megtetszett a buszon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány megtetszett a buszon, de nem tudom hogy szólítsam meg?

Figyelt kérdés

Nemkell ezért a kérdésért hülyének nézni, de úgylátszik nincs elég önbizalmam. Ami a legfőbb baj pedig hogy nem egyedül szokott lenni, hanem általában többen vannak (3 man-4-en). Meg szerintem esélyem se sok lenne, mivel nem is nézek ki annyira jól. Kérlek segítsetek.

ui.: Tudom hogy hülyén hangzik a kérdés, d eazért nemkell lehurrogni. :)

2011. márc. 29. 19:03
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Ma volt, de viszont mostsem egyedül. A szemezgetést meg amugy se tudnám megpróbálni, mert sokaan vannak buszon és elég nehéz pont jó helyre kerülni.
2011. ápr. 5. 21:06
 22/42 A kérdező kommentje:
Na ma ottvolt, sikerült jól helyezkedni. Viszont nemnagyon nézett arra, 1X nézett oda, akkor is reflexből elrántottam a fejem. :S Ekkora ökör nem lehetek. Holnap megpróbálom normálisan.
2011. ápr. 6. 19:45
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Te figyelj miért kerülgeted a forró kását? Ha azt látja h félsz odamenni, az egészet elszúrod! Én így csesztem el a közelmúltban egy lehetősége! Szívd föl magad, te vagy a legjobb, menni fog! Ha azt mondja h nem akkor mi van? Emelt fővel távozol, azzal a tudattal, hogy te mindent megtettél annak érdekében, hogy sikerüljön. Van olyan, hogy az embert visszautasítják, d ezt nekünk, szégyen nélkül tűrni kell. Adok egy jó tanácsot: Ne úgy menj oda, hogy neked most nagyon jól kell szerepelned, és ne úgy kezeld a csajt, mint a jövendőbeli gyermekeid anyját. Kicsit nézd le őt magadban, és úgy menj oda, hogy vajon a Te elvárásaidnak megfelel-e. Sokkal könnyebb lesz, meglátod! Persze a pakliban még mindig benne van, hogy visszautasít, de azt is lazán kell venned. Legrosszabb esetben is a barátja leszel,és onnan is még bármi lehet! Az, hogy mivel szólítod le, tök mind1. Rád van bízva. Csak legyél határozott, egyenes, és ne félj! És holnap igenis oda fogsz menni hozzá, és elmeséled mi volt! Világos?!:)
2011. ápr. 6. 21:29
 24/42 anonim ***** válasza:
Amúgy mennyi idős vagy?
2011. ápr. 6. 21:32
 25/42 A kérdező kommentje:
Világos, kár hogy csak ma tudtam elolvasni.Holnap meg sajnos nem fog menni, mert péntekenként későbbi busszal megyek. Maximum reggel, de az a baj hogy állandóan "csoportba" van. Elég ritka egyedül látni...
2011. ápr. 7. 15:48
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem a lányhoz mész oda, hanem a falkához. Ilyen egyszerű:) Légy tökös!
2011. ápr. 7. 18:54
 27/42 A kérdező kommentje:
Mondani könnyű. Hogy állítsak oda? Elég sokan vannak (5-6). Ha odamegyek mit mondjak? Kérlek valaki help.
2011. ápr. 7. 19:05
 28/42 anonim ***** válasza:
Igen tudom, hogy mondani könnyű, de amíg a kifogásokat keresed, nem is lesz barátnőd. Egyszerűen menj oda! Ne foglalkozz azzal, hogy mi fog történni! Kezdheted direkt nyitással, pl: "Szia! Nem sűrűn szoktam ilyet csinálni, de aranyosnak tűnsz, és szeretnélek megismerni. Peti vagyok." Majd kérsz pár percet a barátnőitől, amíg jobban megismered. Vagy nyithatsz inderekt módon is. pl megkérdezed, hogy megye-e a kabátodhoz ez. (valamilyen nevetséges tárgy, pl egy mosogatószivacs) Ezek csak példák, olyat találj ki, amibe bele tudsz helyezkedni. Lazíts! Ne görcsölj! Ha határozott, és vicces vagy, onnan már tényleg csak a lányon múlik, és nem fog pancserként rád tekinteni. Ha elutasít, marad a barát funkció, ami félsiker, mert legalább a közelében lehetsz. Sok sikert!
2011. ápr. 7. 19:36
 29/42 anonim ***** válasza:
Ha pedig bunkón viselkedik, cinikusan le kell kezelni. Egy kis pimasz félmosoly az arcodon, miközben elmész onnan, világokat tud rombolni!:D Ha ez a verzió állna fent, ne bánd az egészet! Örülj neki, hogy nincs közöd egy ilyen emberhez.
2011. ápr. 7. 19:39
 30/42 A kérdező kommentje:
Hát, azért ezzel nemnagyon akarok próbálkozni. Szeritnem még jövöhét végéig várok, és ha addig se lessz eygedül akkor megcsinálom azt amit mondtál.
2011. ápr. 7. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!