Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lány megtetszett a buszon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány megtetszett a buszon, de nem tudom hogy szólítsam meg?

Figyelt kérdés

Nemkell ezért a kérdésért hülyének nézni, de úgylátszik nincs elég önbizalmam. Ami a legfőbb baj pedig hogy nem egyedül szokott lenni, hanem általában többen vannak (3 man-4-en). Meg szerintem esélyem se sok lenne, mivel nem is nézek ki annyira jól. Kérlek segítsetek.

ui.: Tudom hogy hülyén hangzik a kérdés, d eazért nemkell lehurrogni. :)

2011. márc. 29. 19:03
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
am előző vagyok, sztem majd hívjuk segítségül a pálinka erejét:D
2011. márc. 30. 17:05
 12/42 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. Most voltam fodrásznál, ezért kérdeztem multkor hogy milyen legyen. sajnos eddig még enm jött össze semmi, mert szerdán se a buszmetgbe se a buszon nemvolt ott, ma emg holnap én nem. De majd hétfőn... Am nem helyijárat.
2011. márc. 31. 17:31
 13/42 anonim ***** válasza:
ez melyik busz amúgy?
2011. ápr. 1. 16:15
 14/42 A kérdező kommentje:
Hogyhogy meik busz? ????
2011. ápr. 1. 21:00
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
JEGYEKET, BÉRLETEKET!
2011. ápr. 4. 20:06
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Szólitsd meg úgy, hogy: Jegyeket, bérleteket kérem ellenörzésre! Ha nincs neki birságold meg egy randira. Ha van és odaadja, megtudod a nevét, stb. Megdicséred, hogy szép a neve....blabla...:D
2011. ápr. 4. 20:06
 17/42 anonim ***** válasza:
59%
:))) két ugyanolyan válasz, ugyanakkor...csak ven benne valami!:D
2011. ápr. 4. 20:10
 18/42 anonim ***** válasza:
Nem tudom, és gondolom még te se, hogy pontosan milyen tíusú lány, de ne szemezgess vele, hanem szolísd meg valahogy, mert én pl. meg még egy csomó ismerősöm, ha elkezd bámulni valaki tuti hogy fülig pirulok, és oda se merek nézni :D:D Szóval szerintem ha egyedül lesz menj oda hozzá valami jó szöveggel :D
2011. ápr. 4. 20:16
 19/42 anonim ***** válasza:
kedves utolsó! mi lenne az a "jó" szöveg?:D
2011. ápr. 4. 20:18
 20/42 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ma volt a buszon a csaj? :)

2011. ápr. 4. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!