Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki, hogy nem akarom hallani?
Párommal 2 éve vagyunk együtt, babánk is van már. Rendben van a kapcsolatunk, boldogok vagyunk, csak ...
Megismerkedésünk előtt ő Németországban dolgozott. Néha nosztlgiázik, és mesél róla. Az zavar az egészben, mikor a történetnek ahhoz a részéhez ér, hogy olyan helyekre jártak szórakozni a haverokkal, ahol örömlányokkal volt tele a bár, és hogy tele volt magyar és felvidéki lányokkal a hely. Már többször elmesélte, hogy beszégetett a lányokkal, azok miért mentek ki, milyen gondjaik voltak itthon. Nekem ettől feláll a hátamon a szőr. Állítása szerint sosem vették igénybe a szolgáltatásaikat, de nem vagyok naiv... Lehet igen, lehet nem, de bárhogy is van, a kapcsolatunk előtt volt, semmi közöm hozzá. Egyszer már óvatosan jeleztem neki, hogy nekem ezt rossz hallgatni, de ő is ezzel érvelt, hogy még nem ismert, kicsit dühös is volt rám, hogy nem lehetek ilyen... Tegnap néztünk egy videót, ott egy lány részegen leesett a bárszékről a földre, és mesélni kezdte, hogy NO-ban is ahová jártak voltak ilyen nők. Nem tudom, hogy magyarázzam el neki, hogy nem szeretnék erről már beszélgetni. Nem vagyok féltékeny, de mivel vizuális típus vagyok, rossz nekem a mesélés közben elképzelni a páromat, ahogy italozik ilyen nőkkel. Valahol itt belül fáj, és nem tudom hogy mondjam el neki, hogy ne legyen ebből vita.
1-es
A Te felfogásod teljesen normális, így kéne gondolkodni. Én ezt aláírom. Mindenkinek van múltja, meg is lehet beszélni - de van egy egészséges határ, amibe szerintem az már nem fér bele, hogy kéthetente téma legyen, hogy mi van a Gizivel, mert akkor már átlendül a dolog egy olyan stádiumba, hogy talán azért beszél róla ennyit, mert még hiányzik.
2 éve az összeköltözésünk előtt sokat utazgattunk egyik kolléganőmmel - barátnőmmel, külföldön is, és imádtam úgy élni, de mégsem mondogatom gyakran, mert nem akarom, hogy azt gondolja, hogy hiányzik nekem az az élet, és sajnálom, hogy most már a párommal vagyok, mert nem így van. Bevallom, volt már olyan gondolatom beszélgetés közben, hogy megmondom neki: "akkor pakolj össze drágám, menj vissza NO-ba dolgozni, és ücsörögj esténként a k..kkal a bárban, ha az érdekesebb." De benyeltem, mert nem akarok hisztit. Nem mentegetem magam, tudom, hogy a felfogásommal van baj, de ezen nem hiszem, hogy tudnék változtatni. Én nem fogok neki sosem bólogatni arra, hogy: "szegény lányt kidobta az apja, barátja felvetette vele a kölcsönt, majd elhagyta, és kénytelen magát árulni."
7-es hidd el nekem hogy ezek a lqnyok tisztábbak mint a sok ingyenribikóka mint te....
És igen, sokan bemennek csak inni egyet, de nem visznek fel senkit, italt fizetnek és beszélgetnek (pultos vagyok, tudom hogy megy ez). Ne hisztizz, ne kattogj a múlton! Ne a múlttól féltsd, hidd el, nem az az igazi veszély....
Én nem fogok neki sosem bólogatni arra, hogy: "szegény lányt kidobta az apja, barátja felvetette vele a kölcsönt, majd elhagyta, és kénytelen magát árulni."
Ha neked sem lenne más választásod, te is csinálnád! És ha valamelyiket meghúzta a párod, akkor mi van?
"És ha valamelyiket meghúzta a párod, akkor mi van?"
Akkor nem akarom tudni, tartsa meg magának ... én sem sorolom fel kikkel kufircoltam előtte, mert ez mindenkinek a magánügye, múlt, elmúlt.. kit érdekel? A komoly kapcsolat az más, de arról sem kéne heti szinten beszélgetni. Ez az én véleményem, és lehet mások másképp látják, az az ő dolguk.
Akkor hagyd ott!! Csak aztán ne sírj hogy nincs mit enned, és kénytelen vagy te is dolgozni!
Undorodom az előítéletes emberektől. ...
16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!