Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez rosszul esne?

Figyelt kérdés

Barátom nyaral. Úgy volt, hogy egy héttel hamarabb hazajön, és együtt megyünk egy esküvőre. Kiderült, hogy nem biztos, hogy eltudok majd menni, egészségügyi okok miatt, lehet épp kezelésre kell mennem. Erre ő szemrehányóan azt mondta, hogy akkor ő nem jön haza, majd csak a szüleivel megy egyenesen onnan az esküvőre. Kérdeztem, hogy miért nem jön hozzám haza mégis, ha nem is tudok elmenni vele szórakozni? Azt mondja, drága az út, és azért jött volna haza, hogy együtt menjünk el, de így...

Rosszul esett nagyon.Már kezd rájönni, hogy rosszul tette, de olyan érzésem van, hogy magától nem jutott volna eszébe hazajönni, csak ha én szólok neki, hogy hé...és nem szeretném ezt kierőszakolni, ha nem úgy érzi. Mit tegyek?:( túlreagálom?

2013. aug. 27. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Picit túlreagálod. Ne rohand le... Egyébként pedig jobbulást, remélem nem komoly a baj.
2013. aug. 27. 23:26
 2/8 anonim válasza:
Nem esne jól, persze.. De megértem. Szerintem kár ezen kiakadni. Ettől még nem szeret kevésbé!
2013. aug. 27. 23:27
 3/8 A kérdező kommentje:
1.köszi. Hát az a baj, hogy már kiadtam neki az érzéseimet, és hogy már nem érzem, azt hogy fontos vagyok neki.Lehet hagynom kellett volna...:/
2013. aug. 27. 23:27
 4/8 A kérdező kommentje:
2. pedig úgy érzem:(
2013. aug. 27. 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:
mindketten hibásak vagytok.
2013. aug. 27. 23:30
 6/8 A kérdező kommentje:
akkor most mi legyen? Csináljak úgy,mintha semmi nem történt volna?
2013. aug. 27. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:
A saját hibádért kérj elnézést tőle.
2013. aug. 27. 23:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor csak én látom úgy a helyzetet, hogy hazajöhetett volna amúgy is, hogy együtt legyünk? Elvégre az út ugyan annyiba kerül, ha megyek vele majd, vagy sem.
2013. aug. 27. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!