Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek? Voltatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Voltatok már ilyen szituba?

Figyelt kérdés
van egy srác aki egy hete "ismertem meg" egy buszon utazunk és hülyült velünk a buszsoförrel és azota csak néz és a közelembe van és olyan helyre ül hol látthat.De nekem barátom van és mikor megtudta olyan "szomoru lett".De itt a lényeg a történetnek h össze tudot zavarni:(..de szeretem a barátomat és nem tudom mi van velem feszült vagyok ha ott van és még is "örülök" de ha a barátomat meg nagyon szeretem....mi van velem?
2009. okt. 30. 16:16
 1/5 A kérdező kommentje:
a feszültségem a srác jelenléténél van...sorry csak nem vagyok emiatt jó paszban:(
2009. okt. 30. 16:33
 2/5 anonim válasza:
100%
Szerintem tök normális ha van barátod és még 1-2 pasi megtetszik.Ez olyan amikor pl. a férj nézi a tv-t a felesége és a bnője meg olvassa az újságot és mondják h ez jópasi stb.
2009. okt. 30. 17:26
 3/5 A kérdező kommentje:
akkor ez nem számit megcsalásnak ugye??
2009. okt. 30. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem, ez nem számít megcsalásnak. Ahogy azt előttem is írta a kedves hozzászóló, ez természetes emberi reakció. De. Ez után önuralomra van szükség, hogy ne menj tovább, ha szereted a barátodat. Ha pedig a srác kezdeményezne, akkor pedig kerek-perec ki kell mondani, Te benne vagy egy komoly kapcsolatban, ne haragudjon. Aztán ez majd magától megoldódik.

Üdv!

/a vágó

2009. okt. 31. 09:00
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat..:)
2009. okt. 31. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!