Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Voltatok már ilyen szituba,...

Voltatok már ilyen szituba, vagy csak én "problémásom tul"?

Figyelt kérdés
van egy srác már 4 éve ismerem és eddig mindig megkereset és ha nem volt barátnöje mindig engem keresett msn en...most van bnöje de dvd ni akar velem 2 be...de már második idöpontot beszéljük meg....de nem ö mondta le hnem nekem jött közbe olyan dolog ami miatt lekellett mondanom...(korházba kerültem)....akkor jövö7en megint össze akartuk hozzni és akkor kell kezdenem dolgozni...ez véletlen vagy figyelmeztetés hogy nem kellene vele kikezdenem....jó lehett hülyeség de sokan hisznek ebben...
2010. márc. 17. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, h először menj el, filmezzetek egyet és akk meglátod a reakcióiból h akar vmit vagy csak szimplán 'havercsajként1 tekint rád.

Lehet a barátnőjének is elmondta a talit, én azt mondom h most menj el meglátod mi lesz...ha mégis nyomul akk már csak a lelkiismeretedre van bízva h mit csinlálsz, de most holmi 'babonából' ne szakítsd meg a barátságotok hisz lehet h ez csak az részéről.

Majd légyszi mond el mi volt ha elmentél.:D csak kiváncsiságból:)

2010. márc. 17. 17:18
 2/3 A kérdező kommentje:
elmennék minden képpen ha nem kellene mennem dolgozni....mert reggeltöl lennénk együtt estig:$....köszike a választ :D
2010. márc. 17. 17:30
 3/3 A kérdező kommentje:
nem dolgozom uh van esély:D:D
2010. márc. 19. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!