Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beregisztráltam egy társkeresőbe, sztori lennt, mi erről a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szóval feltöltöttem magamról egy régi képet, amin még el voltam hízva, nem voltam éppen csinos. Egy pasi sem akar így velem ismerkedni.
Amikor mostani képet teszek ki, akkor rengetegen írnak.Tényleg ennyire a külső számít?22l
2013. aug. 24. 22:17
1/9 anonim válasza:
A külső megfog, a belső megtart.
2/9 anonim válasza:
Most nem azért, de mit lehet várni a mai társkeresőtől? :/
5/9 anonim válasza:
Mert, ha tele lenne jobbnál jobb pasikkal, te ráírnál pont egy hájas fickóra? Azt hiszem ez meg van válaszolva.
6/9 A kérdező kommentje:
És egy csúnya lánynak soha ne is legyen pasija? Vagy egy csúnya pasinak nője?
2013. aug. 24. 22:18
7/9 anonim válasza:
Ha valakinek nem tetszik egy csúnya nő, vagy csúnya pasi..akkor miért ismerkedne vele? A hűlyítés sem jobb..az élet már csak ilyen.
8/9 anonim válasza:
A társkereső ugyanúgy működik mint a való élet, csak itt sokkal-de sokkal könnyebb választani. Itt 1000 lány közül válogathatunk és kiválaszthatjuk azt, amelyikkel (többségben) elsőre szexuális, később esetleg szellemi kapcsolatot akarunk. Egy bárban pl. kb 10 nőből kell megtalálni a "legalkalmasabbat" ugyanerre. Általában az első szempont a szex, és ezért a jobb nőket választják.
9/9 A kérdező kommentje:
Persze, ezt értem. Mindenkinek megvan az esete! De hogy senkinek se tetszek így, ez sokkolt. :D Még a szintén duci, csúnyácska pasiknak sem.
2013. aug. 24. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!