Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hófehérke19 kérdése:

Barátság vagy szerelem? Kicsit zavaros sztori

Figyelt kérdés
Sziasztok.Kezdjük az elején.Nekem van egy párom akit nagyon szeretek,de voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban ,és voltunk már külön. Van egy fiú barátom,akit már évek óta ismerek,és tudom jól hogy az első pillanattól bejöttem neki,de csak később vallotta be.Mikor szakítottunk a párommal ő bepróbálkozott,de még nem álltam készen rá,hogy járjak mással pedig én is éreztem iránta valamit.Aztán újra összejöttem a párommal, a barátom pedig megharagudott rám hogy hogy lehetek ilyen hülye mert megint csak meg fog bántani stb(gondolom nagyon fájt neki hogy nem őt választottam). Azóta nem nagyon beszélünk egymással(sajnos) és nagyon fáj szörnyen hiányzik.Sokat gondolok rá.Ő azóta már összejött egy másik lánnyal,és úgy érzem féltékeny vagyok. Lehet hogy csak fáj hogy elvesztettem,mert én nagyon szeretem a párom. Vagy ez több annál? Szerintetek?
2013. aug. 21. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Válaszd a hét törpét!
2013. aug. 21. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:
kamu a kérdésed, mint ahogy a reged is, amit egy exnő kapott egy kislánytól egykor, te pedig most is csak másolni tudsz..
2013. aug. 21. 20:40
 3/3 A kérdező kommentje:
kösz a kommenteket:D
2013. aug. 21. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!