Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék hogy vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék hogy vissza térjen hozzám mert nem bírom nélküle?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 2,5 éve vagyunk vagyis voltunk együtt egészen augusztus elejéig.Nagyon szerettük egymást nagy volt szerelem még a vége felé is de az utolsó kb. egy hónap nagyon rosszul sült el.rengeteget veszekedtünk és elég durvákat addig a pillanatig a még a barátnőm ki nem dobot.eltelt egy hét, egy hétig nem beszéltük nem kerestük egymást de nem bírtam már és meg keresstem és sikerült azér beszélnünk ez volt 2 napja és azóta újra beszélünk(nem járunk meg semmi csak kb. olyan témákról beszélünk mint két átlag ismerős és azt is csak interneten).amit beszéltünk és sikerült kihúznom belőle az az volt hogy nagyon szeret még mindig de már nem úgy mint régen és nem tud úgy hozzá állni az egészhez ahogy kéne "betelt"nála a pohár és egyedül szeretne lenni és nem idegeskedni semmin, mondta hogy hiányoztam és nagyon nehéz neki is de így lenne a legjobb akár milyen nehéz is.sok hülyeséget csináltam főleg az utolsó hónapban ami tényleg megbánthatta és amiért "ki szeretett belőlem"de ez mellet nagyon szeretem és vele akarok lenni.lehet még esélyem vissza szerezni vagy feleslegesen hajtok érte és már sose lesz jó? komolyan szinte bármit megtennék érte és remélem csak valami hülyeség ez és hamar kiveri a fejéből ,vagy csak idő kéne neki hogy lenyugodjon de még meddig várjak mer nagyon nehezen viselem ezt hogy csak én keressem és hiába beszélünk ő fele annyira nem érdeklődik mint én felé.azt hozzá teszem hogy annyira nagy volt szerelem hogy szinte minden nap találkoztunk és egymás legjobb barátai voltunk az mellet hogy egy pár is. azon is gondolkoztam hogy lehet -e más fiú a dologban de kétlem mivel nagyon hűséges típus volt mindig is és amióta velem van egy fiúval se csalt meg ez 100% úgyhogy nem hinném hogy ez van a dologban arra inkább gyanakszok hogy egy barátnöje vagy valaki tele tömte a fejét. szóval ha valakinek volt hasonló dolog az életébe kérem segítsen mer nem tudom mit kéne tennem előre is köszönöm!

2013. aug. 21. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Ha hülye voltál, szenvedj.

Meg kellett volna becsülni idejében a kis barátnőt.

2013. aug. 21. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
szerelem, szerelem majd elmúlik :( valószínű ez történt a lánynál, itt szerintem már hiába probálod visszaszerezni... :/ probálj meg tullépni ! :) 20l
2013. aug. 21. 17:00
 3/5 A.R. ***** válasza:
Kísértetiesen hasonlít az én FAIL helyzetemhez ahol ugyan ilyen voltam mint te. Kidobott majd újra összejöttünk de már semmi sem volt ugyan olyan, majd 1.5 év után, eljegyzés után megint kidobott hogy már nem úgy szeret mint régen. Hidd el aki szeret nem hagy el. Magyarul nem szeret. Van ismerősöm akit ver a párja még is mellette van mert a szerelmet semmi sem állíthatja meg. Nem szeret ezt bátran kijelenthetem
2013. aug. 21. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Állítólag a kapcsolat újrakezdése többnyire újraszakítással kezdődik:S
2013. aug. 21. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:
*kapcsolatok
2013. aug. 21. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!