Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja van a barátomnak?

Figyelt kérdés
Van egy barátom. Táv kapcsolatban élünk. Múlt szombaton beszélgettünk utoljára akkor volt 1 hónapja hogy együtt vagyunk és meg kérdezte hogy mit szeretnék én meg mondtam hogy látni szeretném (web kamerán) azt mondta hogy majd jövő szombaton (Ma) mert most nincs a közelében web kamera. Szombat van és ma még egyszer sem beszélgettünk de több dolgot is ki írt facebook-ra, rejtve van chat-en és ami azt illeti le vette azt hogy Kapcsolatban van velem. Mi baja lehet? Nem írtam neki semmi olyat amivel megbántottam volna de mégis annyira rosszul érzem magam :( Kérlek segítsetek.

2013. aug. 24. 14:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Mit válaszolt a csávó?Azt a részét nem értem.

Sokan vannak távkapcsolatban,mégsem csalják meg a másikat.

Ez típustól függ.

2013. aug. 26. 12:07
 22/30 A kérdező kommentje:

Hát megkérdeztem tőle hogy mi a baj ő meg azt írta vissza hogy "Lássuk csak...oké."

Az okét azt nem tudom miért írta de utána rögtön le is tiltott..:(

2013. aug. 26. 12:11
 23/30 anonim ***** válasza:
Legalább annyi gerinc lehetett volna benne,hogy ha már arra nem volt esze,hogy személyesen közölje,írta volna le egyértelműen és egyenesen.Még arra is gyáva volt.Nem érdemes miatta egy percig sem bánkódnod.
2013. aug. 26. 12:56
 24/30 A kérdező kommentje:
De én nem bírom ki hogy ne sírjak > < Annyira fáj. Miért kell nekem mindig csalódnom?! :'(
2013. aug. 26. 13:11
 25/30 anonim ***** válasza:
Emberek közé kellene menned most,programokat szervezni.Nem jó ilyenkor egyedül lenni,mert még jobban befordulsz.Kösd le magad,sportolj is.Ne úgy fogd fel,hogy mindig csalódsz,hanem,hogy erősebb leszel.
2013. aug. 26. 15:14
 26/30 A kérdező kommentje:
Nehéz lesz de megpróbálom. Viszont ha valami erős rock-ot hallgatok akkor egy ideig nem jár a fejembe. Viszont..az baj ha nem mondtam el senkinek? :\
2013. aug. 26. 19:46
 27/30 anonim ***** válasza:
Akkor hallgass több rockot,menj el rock koncertre akár.Igen,az baj,nem egészséges magadban tartanod,ki kell beszélned,és megkönnyebbülsz.
2013. aug. 26. 19:54
 28/30 A kérdező kommentje:
De én sose szerettem ha más az én bajommal törődik.
2013. aug. 26. 19:58
 29/30 anonim ***** válasza:
Pedig néha te is kiöntheted a szívedet,mert csak szétmar.
2013. aug. 26. 21:17
 30/30 A kérdező kommentje:
Ki fogom. Megpróbálom a 2 legjobb barátnőmnek elmondani..Köszönöm:')
2013. aug. 26. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!