Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja van a barátomnak?

Figyelt kérdés
Van egy barátom. Táv kapcsolatban élünk. Múlt szombaton beszélgettünk utoljára akkor volt 1 hónapja hogy együtt vagyunk és meg kérdezte hogy mit szeretnék én meg mondtam hogy látni szeretném (web kamerán) azt mondta hogy majd jövő szombaton (Ma) mert most nincs a közelében web kamera. Szombat van és ma még egyszer sem beszélgettünk de több dolgot is ki írt facebook-ra, rejtve van chat-en és ami azt illeti le vette azt hogy Kapcsolatban van velem. Mi baja lehet? Nem írtam neki semmi olyat amivel megbántottam volna de mégis annyira rosszul érzem magam :( Kérlek segítsetek.

2013. aug. 24. 14:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
dr.Kecskés tibor. a barátod agyhalálban szenved amit egy rák adott neki a fekete tenger sarkának a szélén, egy szikla parton!!!
2013. aug. 24. 16:17
 12/30 A kérdező kommentje:
agyhalálban szenved amit egy rák adott neki a fekete tenger sarkának a szélén, egy szikla parton??? oO"
2013. aug. 24. 16:27
 13/30 anonim ***** válasza:

még most sem írt neked??? és te sem írtál neki??

nagyon szemét dolog ha így intézi el ezt a dolgot h simán kitörli a kapcsolatotokat faceről veled meg meg sem beszéli legalább annyit írhatna h részemről vége vagy valami mekkora gyökér már bocsi :/

próbálj meg vele beszélni h tisztázzátok ezt a dolgot mert így csak szenvedsz

2013. aug. 24. 16:49
 14/30 A kérdező kommentje:

Nem még mindig nem írt rám de én már írtam neki de még nem válaszolt. :(

Ezt pont belőle nem néztem volna ki. Olyan rosszul érzem magam :'(

2013. aug. 24. 17:04
 15/30 anonim ***** válasza:

Van valami új fejlemény?

Ez a gyerek egy gy.ökér,ha így viselkedik,már ne haragudj.Normális ember elmondja,h nézd,ezt nem szeretném tovább folytatni.

2013. aug. 24. 21:10
 16/30 A kérdező kommentje:
Igen van :'( Meg kérdeztem tőle hogy mi a baj ő meg azt válaszolta rá hogy "Lássuk csak a...Oké." Nem nagyon tudom értelmezni. Viszont le is tiltott :o :'((
2013. aug. 25. 10:43
 17/30 anonim ***** válasza:

Te meg kitörölted a kommentemet. Azt írtam tömören, hogy mivel távkapcsolatban él ,nem fog hónapokig masztizni a webkamerába, ezért gondolom keresett valaki mást.

Te meg leszeded a hozzászólást, meg is érdemled a sorsod.

2013. aug. 25. 11:45
 18/30 A kérdező kommentje:
Igen láttam a hozzászólásod és nem töröltem. Kezdjük ott nem is tudom hogy kell törölni a hozzászólásokat. -.- Én ott hagytam nem csináltam vele semmit. Tudomásul vettem és be is nyomtam rá a zöld ujjat. Nem tudom hogy tűnt el de nem töröltem. -.- Kösz remélem egyszer ugyan ezt vissza fogod kapni sőt remélem jobban fog neked fájni mint nekem -.-"
2013. aug. 25. 11:49
 19/30 anonim ***** válasza:

Akkor bocs, ha nem te szedted le, akkor ezt is nézegeti valami hétvégés, pedig nem is írtam csúnya szót, hogy szomorodna meg.

Viszont gondolkodj már el azon, hogy vajon egy férfi meddig bírja sex nélkül egy távkapcsolatba és első adandó alkalmat (a való életből) azt elfogadja vagy csinálja magának a webkamerába :D.Szerinted?. Ezzel az erővel akkor "felszedhetnék" egy nőt mondjuk új zélandról és azt mondom ,hogy kapcsolatba vagyok vele.

2013. aug. 25. 12:14
 20/30 A kérdező kommentje:
De hát kb egy fél hónapja ment el azóta vagyunk táv kapcsolatban. Amikor megkérdeztem tőle hogy mi a baja és azt válaszolta hogy "lássuk csak" akkor nem hiszem hogy arra gondolt hogy "SZEXET AKAROK" valami olyasmire mire hogy mondjuk megcsaltam vagy ilyesmi. Nem csaltam meg mert szeretem. Sose értem a fiúk gondolkodását >m<"
2013. aug. 25. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!