Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megharagudna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megharagudna a barátom?

Figyelt kérdés

Külföldön van most, és szerintetek, ha elmennék a barátnőimmel el nagyobb szórakozóhelyre, megharagudna?

Eléggé féltékenykedő típus, ezért kérdezem, és ő sem volt nélkülem buliban még. Ti mentek a párotok nélkül? Megharagudnátok? Ha rákérdeznék, úgyis azt válaszolná, hogy mehetek, de lehet dunnyogna. Ezért vacilálok, hogy várjak míg hazajön,és együtt megyünk, vagy menjek el ma is?

2013. aug. 24. 13:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsóval értek egyet.

Milyen kapcsolat az, ahol nem lehetnek kicsit szabad estéitek is? Ő sosem tart pasis estét, és ezért te se mozdulhatsz ki a barátnőiddel?

Menj csak nyugodtan, és érezd jól magad. Normális ember tud úgy bulizni, hogy közben ne csalja meg a párját. Szerintem külföldön ő is eljár bulizni egyedül.

Én elmennék. Megbeszélheted vele előtte, nyilván, de nem vagy a tulajdona, hogy megtiltson neked ezt-azt, különösen nem egy barátnős kimozdulást. És ha meg ez miatt kiakad... Akkor ő sem normális.

És mi az, hogy "ha szereted, nem mész el"??? Emberek, mi van veletek? Csak mert egy pár, nem mehetnek néha külön szórakozni? Muszáj folyton egymás nyakában lógniuk? Butaság... Mint mondtam, normális ember ésszerű keretek között is jól tudja magát érezni. Akkor egészséges és jól működő egy kapcsolat, ha egymáson kívül is van saját életük.

2013. aug. 24. 14:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne menj el, majd ha ő hazajön sokkal jobbat fogtok bulizni, várd meg ha szereted! :)
2013. aug. 24. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!