Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyekha a barátom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rea:) kérdése:

Mit tegyekha a barátom nem nagyon foglakozik vele? (én 14 a barátom meg 19 éves vagyok) egy hónapja vagyunk együtt, demár régóta ismerjük egymást

Figyelt kérdés
Eleinte mkor még az elején voltunk akkor képes volt velem találkozni munka előtt úgy hogy alud 3-4órát és este dolgozot. Csak azért hogy látthasson és ezt csináltuk elég sokáig.Mindig mndja hogy milyen fontos vagyok neki, de valamikor nem érzem:( Mikor beszélünk azt érzem mintha csak egy haverjával beszélne és nem a barátnőjével. Mindenki mondja hogy hagyjam az egész dolgot vele, de már elkezdtemkötődni hozzá ésnagyon fontos nekem! Próbáltam már ezt elmondani neki, de ő nem fogja fel és csak egy kisebb veszekedés lett belőle , amit mindig megbeszéltünk és kibékültünk. Nem akarom elvesziteni, viszont félek hogy ezzelcsak azt akarja hogy én szakítsak vele. Viszont az esetek 60%-ban aggódik rtem és mindig mondja/írja hogy nagyon fontos vagyok neki most akkor mi van? Kérlek segítsetek , hogy mit tegyek!
2013. aug. 23. 19:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
csak én sokallom ezt a korkülönbséget?
2013. aug. 23. 19:13
 2/11 A kérdező kommentje:
lehet egy kicsit sok, denema kor számít
2013. aug. 23. 19:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Keress meg. Majd én megvigasztallak;)
2013. aug. 23. 19:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem a kor számít,hanem a lelki érettség ami viszont eléggé korfüggő.

Szerintem rájött,hogy túl fiatal vagy neki és megunt.

2013. aug. 23. 19:24
 5/11 A kérdező kommentje:
én jóval éretteben gondolkozoma koromnál és őt ez sosem zavarta ! ezért nem gondolnám ezt
2013. aug. 23. 19:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak én nem tudom normálisan megérteni, de nekem az jön le az elejéből, hogy napi 3-4 órát aludt csak. Az nem sok....ez nem lehet probléma?
2013. aug. 23. 19:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Szegény nagyon fűradt volt már, én is mindig mondtam neki hogy inkább aludjon de ő azt mondta hogy nem találkozzunk mert már nagyon hiányzom neki
2013. aug. 23. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Ilyenkor minden tini érettebbnek gondolja magát társainál, közben 30-ból 1 csak igazán érett.

A korkülönbség 10 évvel később nem is lenne baj. De most, annyira különbözik a világotok, hogy a kapcsolat nem működhet! Ez egyáltalán nem baj, így természetes, de meg kell értened, hogy nem működhet. A te napi gondjaid közé az tartozik, hogy a suliban milyen dolgozatot írtál, szemét Julika kicsúfolta Erzsikét, tesin megint futni kellett... Ő erre nem tud mit reagálni, ahogy te se arra, hogy ma szemét volt a főnök, ma megint nem tudtam végezni a melóval, nem jutott időm ebédelni se...

Szerencsétlen elfáradt, 3-4 óra alvás semmire sem elég, emellett ráébredt, hogy hiába szeret mondjuk, akkor sem működhet a dolog, mert az életetek másfele tart. Mire te odakerülsz, hogy érettségizel, ő már arra se fog emlékezni, hogy az övé milyen volt. Keressetek korosztályotokbelit.

2013. aug. 23. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
EL kellene felejtened. És nem, egyáltalán nem vagy érettebb a korodnál.
2013. aug. 23. 21:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Gyere ülj az ölembe, majd foglalkozom én veled pici lány. :P:D
2013. aug. 23. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!