Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyekha a barátom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rea:) kérdése:

Mit tegyekha a barátom nem nagyon foglakozik vele? (én 14 a barátom meg 19 éves vagyok) egy hónapja vagyunk együtt, demár régóta ismerjük egymást

Figyelt kérdés
Eleinte mkor még az elején voltunk akkor képes volt velem találkozni munka előtt úgy hogy alud 3-4órát és este dolgozot. Csak azért hogy látthasson és ezt csináltuk elég sokáig.Mindig mndja hogy milyen fontos vagyok neki, de valamikor nem érzem:( Mikor beszélünk azt érzem mintha csak egy haverjával beszélne és nem a barátnőjével. Mindenki mondja hogy hagyjam az egész dolgot vele, de már elkezdtemkötődni hozzá ésnagyon fontos nekem! Próbáltam már ezt elmondani neki, de ő nem fogja fel és csak egy kisebb veszekedés lett belőle , amit mindig megbeszéltünk és kibékültünk. Nem akarom elvesziteni, viszont félek hogy ezzelcsak azt akarja hogy én szakítsak vele. Viszont az esetek 60%-ban aggódik rtem és mindig mondja/írja hogy nagyon fontos vagyok neki most akkor mi van? Kérlek segítsetek , hogy mit tegyek!
2013. aug. 23. 19:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy érettebb..
2013. aug. 23. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!