Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megharagudna a barátom?
Külföldön van most, és szerintetek, ha elmennék a barátnőimmel el nagyobb szórakozóhelyre, megharagudna?
Eléggé féltékenykedő típus, ezért kérdezem, és ő sem volt nélkülem buliban még. Ti mentek a párotok nélkül? Megharagudnátok? Ha rákérdeznék, úgyis azt válaszolná, hogy mehetek, de lehet dunnyogna. Ezért vacilálok, hogy várjak míg hazajön,és együtt megyünk, vagy menjek el ma is?
Megy, persze, de engedem. Bízok benne, hogy tudjam, nem csal meg. Ha esetleg mégis, akkor mindketten hibásak vagyunk.
Én csak azért nem megyek, mert a barátnőim nem kimozdulósak már.
Ti teljesen hülyék vagytok??? Ne menjen bulizni, meg ti nem mennétek ?:O Egy kapcsolat a bizalmon alapul és az már régen rossz, ha nem bízol annyira a párodban, hogy elhidd, nem csinál semmi rosszat egy buliban...
Engem ne korlátozzon senki, én elmennék abba a buliba. Ha emiatt megsértődne, hát sértődjön! Én is elengedném a barátomat bulizni, nincs ebben semmi rossz!
Mellesleg, úgy kérdezed ezt, mintha ismernénk a barátodat, kérdező...
21L
egy kapcsolat nem arról szól, hogy ha valahova el mersz menni nélküle, akkor besértődik / elvágja a torkod :)
különben sem egészséges,ha egy pár csak és kizárólag egymással jár szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!