Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi alapján kapja meg valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján kapja meg valaki a legjobb pasikat?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmért folyton a legjobb pasik versengenek, másoknak meg szinte semilyen udvarló se jut.

A mostani barátja is helyes, jó fej, hűséges, kedves, gazdag... ő meg éli vele a kis luxus életét.

Én meg örülhetek, ha a barátom néhány napig nem veszekszik velem, őt meg úgy kezelik mint egy királynőt, lesik minden szavát... Nem sajnálom tőle, ne értsetek félre, csak annyira igazságtalan az élet. :(

És most nem anyagiakban értem, hogy hogy bánnak vele, hanem egyszerűen ahogy hozzááll a barátja, akkora szeretettel...

Alig vannak ilyen férfiak, rá meg több is jut.

2013. aug. 23. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9-es egyáltalán nem feltétlenül.

Ismerek olyan lányt aki nem egy klasszikus szépség,mégis eszméletlen szexuális kisugárzása van.

2013. aug. 23. 11:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Jó kisugárzás/jó külső mindegy csak szójáték, mindkettő ugyanazt jelenti."

Nem-nem! Ebben nagyon nincs igazad! Ismerek én olyan csajt, nem is egyet, aki külsőre átlagos, de minden pasi rávetné magát azonnal, de olyat is, aki gyönyörű, de a tekintete, a viselkedése miatt csak legyintenek rá.

Kérdező, pár dolog:

1: a kapcsolatod olyan, amilyenné ketten teszitek. Ha mindig veszekedtek, annak valószínűleg nem csak a pasid az oka. Ha nem változtatsz rajta, csak másfelé nézelődsz, akkor a legtipikusabb női hibát követed el.

2: a szomszéd pasija is mindig zöldebb, mert abban a kapcsolatban nem élsz, csak a felszínt látod. Nagyon sok olyan helyzet van, amibe vágyik az ember, de benne élve egészen másképp látná a dolgokat.

3: ha úgy érzed, hogy a barátnőd eredményesebb, akkor érdemes lenne megnézni, mit csinál máshogy. Ehelyett te rágódsz azon, hogy milyen igazságtalan az élet. Úgy értem, nem azt nézed, hogy ő miért sikeres, hanem keseregsz azon, hogy te miért nem. Szerintem kb pont ez is lehet a nagy probléma: kesergő, nyavajgó nő vagy, míg a barátnőd amolyan életvidám dívaként viselkedik.

4: tipikus női dolog, hogy azt lesik, hogyan bánik velük a pasi, nem azt, hogy a pasi maga milyen. Ha megkérdeznénk a nőket, hogy milyen a pasijuk, tízből kilenc nem azt mondja, hogy okos, vicces, magabiztos, lenyűgöző, erős, kitartó, hanem azt, hogy "olyan kedves hozzám, odafigyel rám, megnevettet, türelmes hozzám". Nem a partnert nézik, hanem, hogy ők mit kapnak tőle, ez pedig rád is igaz, úgy látom.

2013. aug. 23. 12:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg szép, van tartása és olyan kisugárzása van amivel bevonzza a férfiakat. A ráadás pedig az, hogy tud választani. Meg tudja ítélni, hogy kivel lehet jó neki, kitől mit kaphat. Ki tudnám fejteni neked kb 10 A4es oldalon aprólékosan is, de fáradt vagyok hozzá, meg nem is értenéd.
2013. aug. 23. 12:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Tipikus nő, 90%-ot elvár 10-et ad és még számolja is, de nemcsak magának, hanem a barátnőjének is + össze is veti a kettőt + az interneten csinál problémát belőle. Magas fokú sötétség..
2013. aug. 23. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!