Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem legjobb haverjával összejönni, mi a véleményetek?
Exemmel kereken 3 hónapig jártunk és közös megegyezés alapján váltak el útjaink ( nem illetünk össze, nem voltak érzelmek... stb.) Míg jártam Vele többször találkoztunk a haverjával és észrevettem jeleket amikből azt szűrtem le hogy bejövök Neki ( Nekem is Ő): Figyelmesebb volt kommunikáció terén mint exem, meg ha valami olyat mondott vagy tett exem felém, láttam a srácon hogy szinte neki is rossz... Aztán bejelölt face-n is, de ott nem beszéltünk még... Tegnap 2 hete hogy szakítottunk exxel és láttam a srácot és jó érzés volt látni, beszélni nem tudtunk de integetett..
Azt is elkell mondanom, hogy amikor exemmel első randink volt,akkor a randihelyre ezzel a sráccal érkezett és amikor megláttam visszakaptam a fejem, jobban megakadt rajta a szemem mint exemen.. :$$
Ő még nem írt rám, de lehet hogy csak a szakítás utáni gyászidőszakot várja ki.. de én meg túl vagyok már az exen..És exem is tuti rajtam mert tényleg semmilyen sem volt a kapcsolat...
Mit tanácsoltok mit tegyek?
Mit javasoltok érdemes lenne belevágni ebbe a kapcsolatba ? (23éves lány srác is ennyi idős)
Mivel tisztességesen szakítottatok, (nem az exed háta mögött menne a dolog) így szerintem oké:)
hajrá
27/N
Figyelj. 3 hónap egyáltalán nem nagy cucc, ... annyi idő alatt szinte meg sem ismertétek egymást. Szakítottak, mindenki tudja. Ennyi idő alatt, még igazán szerelmesnek se lehet lenni ...
Ha szeretitek egymást, akkor miért ne? Nem kell találkozni az ex-szel, ha úgy alakulna ... Nyilván vállalná a szimpatikus srác a tetteit, és tisztázná a haverjával a dolgot ...
fordított helyzet. te mit szólnál ha a barátnőd összejönne a volt barátoddal?
tudod van az a barátkódex:) nem jössz össze semmiképp, semmilyen helyzetbe egy barátnőd exével. szerintem ez a fiúknál is így van.
ne tegyél semmit, nem vagy szerelmes így nem lesz nehéz elfelejteni. keress, találj mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!