Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi alapján kapja meg valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján kapja meg valaki a legjobb pasikat?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmért folyton a legjobb pasik versengenek, másoknak meg szinte semilyen udvarló se jut.

A mostani barátja is helyes, jó fej, hűséges, kedves, gazdag... ő meg éli vele a kis luxus életét.

Én meg örülhetek, ha a barátom néhány napig nem veszekszik velem, őt meg úgy kezelik mint egy királynőt, lesik minden szavát... Nem sajnálom tőle, ne értsetek félre, csak annyira igazságtalan az élet. :(

És most nem anyagiakban értem, hogy hogy bánnak vele, hanem egyszerűen ahogy hozzááll a barátja, akkora szeretettel...

Alig vannak ilyen férfiak, rá meg több is jut.

2013. aug. 23. 11:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nyilván nem vagytok ikrek.. amúgy meg miért állsz össze olyanokkal akik folyton veszekednek veled?
2013. aug. 23. 11:32
 2/14 anonim ***** válasza:

Irigy vagy. Ha igazán oda lennél a barátnődért akko örülnél neki, hogy ő boldog. Amúgy vannak ilyen férfiak csak még te nem találtál ilyet.

Valószínűleg a viselkedése más mint a tiedé. Tudja kezelni a férfi nemet és ennyi.

Nálunk is ugyanez a helyzet nagyjából. Van egy barátnőm akinek még soha egy pasi nem csapta a szelet pedig lassan 18 éves lesz. Én 17-t töltöttem nem rég már a második barátommal vagyok együtt, és a kettő között is 5 pasit ráztam le. A lány nem érti hogy tapadnak rám a pasik és miért, pedig semmit nem csinálok ugyanúgy viselkedek mint máskor.

2013. aug. 23. 11:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg többet tud nyújtani valamiben, mint te. Vagy kevésbé felszínes, vagy ha mégis az, jobban néz ki nálad.
 4/14 anonim ***** válasza:
CC olcsó kis... vagy
 5/14 anonim ***** válasza:
Gondolom jó a kisugárzása és nem féltékenykedik az állítólagos barátaira. Ez csak egy tipp... Khm...
2013. aug. 23. 11:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Az alapján kapja meg, hogy valószínűleg nagyon jó adottságokat örökölt ---> jól néz ki ---> a pasik kinyalják a seggét is. Van akinek meg pasi sem jut, mert nem néz ki jól. Ez van.
2013. aug. 23. 11:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Születéskor ragasztanak mindenkire egy besorolási számot.
2013. aug. 23. 11:36
 8/14 anonim ***** válasza:
#6-s nem minden lánynak kell jól kinéznie ahhoz hogy megkapjon több pasit, egyszerűen más a viselkedése a kisugárzása, van "mivel" megfogni a másik nemet. Ez ugyanúgy érvényes a férfiakra is.
2013. aug. 23. 11:38
 9/14 anonim ***** válasza:

Megfogni valakit csak a külsőddel tudsz, az fog belőle szexuális ingert kiváltani vagy nem.

Szóval hülyeséget beszélsz.

Jó kisugárzás/jó külső mindegy csak szójáték, mindkettő ugyanazt jelenti.

2013. aug. 23. 11:50
 10/14 anonim ***** válasza:
És mi van ha nem? Az exem minden volt csak jó képű nem. Mégis belé szerettem mert olyan belső értékei voltak amit nagyon ritkán lehet megtalálni egy-egy embernél. És milyen érdekes nem volt gazdag se. Akkor miért kellett? Mert értékes volt belülről.
2013. aug. 23. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!