Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legjobb barátnőm expasijával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm expasijával kavarni?

Figyelt kérdés
, aki am még 3 barátnőmmel járt szemétség? Mármint a barátnőm folyton összetört, amikor a többi lánnyal összejött, mert mind egy suliba járunk és előbb utóbb mindig kiderült és mindig jóba volt a lányokkal. Nekem meg az egyik fiúbarátom és volt köztünk valami. Szex nem de, petting igen. és ez nagyon szar mert én voltam neki az első ilyen, nekem meg ő. Legyen bűntudatom? 14/l
2013. aug. 19. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
r.i.b.a.n.c
2013. aug. 19. 22:26
 2/5 A kérdező kommentje:
de megvolt rá az okom!!!
2013. aug. 19. 22:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha lepippantottad, vagy szexeltél vele akkor fogd vissza magad, mert én az apád vagyok. Ha nem és csak csókolózáa volt meg ilyenek akkor is az apád vagyok, ez van. Ha a barátnőd már nem jár vele akkor lehet, mondjuk elég sz*rul jön ki mert egy suliba jártok.
2013. aug. 19. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Kicsit nem vagy fiatal

2. A barátnőd ex pasijával alap hogy nem jársz, max naon titokban, mert ennek idő kell, pláne ha egy suliba jártok

2013. aug. 19. 22:45
 5/5 A kérdező kommentje:

már egy éve szakítottak vagy még régebben

jajj azt tudom h azzal nem szabad kavarni és én ezt mindig mondtam mindenkinek erre ez lett :c

2013. aug. 19. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!