Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy pasim 8 hónapja. Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasim 8 hónapja. Én őt nem szeretem már, de magához láncol azzal, hogy folyton azzal fenyeget, hogy megöli magát ha elhagyom. Én meg már vele nem vagyok boldog. én mást szeretek. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 19:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Keress neki egy másik csajt:D De tök mind1 a lényeg az hogy ez elmebeteg....
2009. okt. 29. 21:59
 12/19 anonim ***** válasza:
húúúde szánalmasak az ilyen fiuk akik azzal fenyegetnek hogy megölik magukat ha elhagyod...pffff....kényszerböl ne maradj vele mert félsz h.megöli magát akkor te soha nem leszel igy boldog mellette!!amugy a sráccal lehet ugy normálisan beszélgetni,???vagy te már mondtad neki h.szakitani akarsz vele???
2009. okt. 29. 22:15
 13/19 anonim ***** válasza:
hid szélén áll ? lőkd le xD mindenkinek jobb
2009. okt. 29. 22:18
 14/19 anonim ***** válasza:
hahaha ez jóóó volt!!XD LOOL
2009. okt. 29. 22:22
 15/19 Malenkaia ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy ha ennyire nem ér neki semmit az élete, akkor tegye meg!Te meg élsz boldogan mással. Ennyi! Ien helyzetben kegyetlennek kell lenni..ez van...
2009. okt. 29. 22:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Hagyd el mielőbb!nehogy már ő fontosabb legyen a saját boldogságodnál!

Ha vagytok olyan viszonyba a szüleivel, vagy barátaival akkor esetleg szolj nekik utána, h legyenek résen, mert hátha felelőtlenül cselekedik, de nem hsizem, h erre sor kerülne!

inkább magadra vigyázz, ezek a pasik bosszúállóak.

Innentől semmi közöd ne legyen hozzá, köszönés és ennyi!

még véletlen se ajánld fel h legyetek barátok!

2009. okt. 29. 23:31
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen....megpróbálok valamit tenni
2009. okt. 30. 08:47
 18/19 anonim ***** válasza:
reméljük azt teszed hogy lelőkőd ( ha a hidról leugrik nem is biztos hogy meghal ha lelőkőd akkor se...)
2009. okt. 30. 09:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem van vagyis márcsak volt egy jó ismerősöm aki egy lány miatt felakaszotta magát :'( 22 éves volt
2009. okt. 30. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!