Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl aggódja a párom?
Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt a párommal..8 hónapja költöztünk össze. A szülőkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot...vagy mi megyünk, vagy ők jönnek. Arra viszont még nem került sor, hogy bemutassuk őket egymásnak. A párom családja nem tudja, hogy én félig roma vagyok. Tehát, hogy anyukám oldaláról mindenki az. Nem azért nem mondtuk el, mert én szégyenlem őket!!!! Hanem azért, mert a kapcsolatunk elején megbeszéltük a párommal, hogy talán nem ez lenne a legszerencsésebb indítás előttük. Előbb ismerjenek meg, lássák normális neveltetést kaptam otthon, tisztességes. dolgozó ember vagyok. El akartuk kerülni azt, hogy az esetleges (tőlem független) előítéleteik alapján viszonyuljanak hozzám. Éltük a kis életünket, és valahogy ez sosem lett elmondva nekik. Legfőképpen azért, mert a párom még mindig nagyon fél a negatív reakcióktól. Egyébként nagyon jól kijövök a szüleivel, megtaláltuk a közös hangot...úgy érzem szeretnek engem. Nekem még nincs gyerekem...soha nem álltam még szembe ilyen helyzettel. De úgy gondolom, hogy ha majd lesz...és eljut arra a pontra, hogy összeköti az életét valakivel, akkor úgy érzem nekem az lesz a legfontosabb, hogy Ő boldog legyen vele. Szeressék, támogassák egymást. Ha látnám, hogy a gyerekem boldog és kiegyensúlyozott életet él mellette, nem érdekelne honnan jött. Elfogadnám úgy, ahogy van. Talán túl naív lennék? Mit gondoltok ?2013. aug. 22. 13:41
11/19 A kérdező kommentje:
Én egy nagyon szegény családból származom, nem hogy diplomás nincs a családban...de még érettségije sincs mindenkinek. Anyukámék sokan voltak testvérek...a szülők nem tudták mindegyikőjüket iskolázni. Édesanyámnak van kitanult szakmája, amivel folyamatosan dolgozik is fix helyen. A szó nemes értelmében, egyszerű falusi emberek...akik leginkább kétkezi munkából élnek...földet művelnek...állatokat nevelnek. A párom oldalán más a helyzet. Teljesen más kategória...teljesen már életkörülmények. Nyilván ettől fél nagyon.
2013. aug. 22. 15:06
12/19 Pendulum92 válasza:
Meg úgy is értem, hogy ha mindkét szülőd magyar lenne, azt is bejelentenéd? Szerintem nem. Akkor ezt miért kéne? Anyukád roma. És? Lényegi kérdés? Jól megvagytok, nerm a putriból jössz, nem hinném, hogy bármi probléma lehetne veled.
13/19 Pendulum92 válasza:
Ha ezt a párod el tudja fogadni, hol a probléma? Nem a szüleidnek kell veled élnie :)
Ha meg emiatt lenéznének, az az ő bajuk.
15/19 A kérdező kommentje:
Itt nem is arról van szó, hogy velem lenne problémájuk. Inkább attól fél, hogy a családomat nem tudják majd elfogadni..vagy nem is tudom. Teljesen rágörcsöl erre az egészre :( Én a párom előtt sem éltem úgy az életem, hogy "más" vagyok. Itt születtem, itt nőttem fel, itt dolgozom, itt fizetek adót stb.-stb.
2013. aug. 22. 15:10
16/19 Pendulum92 válasza:
Igen, erre akarok kilyukadni, hogy túl van görcsölve az egész.
17/19 Pendulum92 válasza:
Amúgy szerintem nem szégyen, hogy a családod tagjai falusi emberek. Én párom családja is földet művel, állatokat is tart, kis faluban élnek, de ez cseppet sem zavar senkit. Az én családom anyai felén sok diplomás van, anyukám tanár, nagynéném is, mamám is az volt, a másik felől meg orvos végzettségű is van... Nem lényegi kérdések ezek szerintem.
18/19 A kérdező kommentje:
Egyébként meg tök normálisak a szülei. Tartom Őket annyira intelligensnek, hogy ha esetleg mégis negatív érzéseket keltene bennük ez az egész, azt nem mutatnák felém. Lehet, hogy egymás között meglenne a véleményük...de nem "bántanának" .
2013. aug. 22. 15:17
19/19 Pendulum92 válasza:
Szerintem nem lesz baj. A párodnak nincs oka félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!