Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam el a párom?
Hagyd el. Ha most sem száz százalékos, később már biztosan nem lesz az. Szereted, megértelek,ez így nehéz. De így is szenvedsz, és jobban mintha külön mennétek és egy idő után megszoknád hogy nincs és kész lennél arra, hogy újra randizz. Addig menekülj amíg nincs házasság, gyerek, mert az olyan érzelmi kapocs amit nehéz széttépni, plusz a gyermek érzelmei mindig a legfontosabbak.
Nincs rosszabb annál hogy más valaki után vágyakozik miközben te ő utána. És most már sosem fogsz neki igazán hinni vagy bízni benne. Jobb, ha vége. Szerintem. És ezt tapasztalatból mondom.
Ja egyébként a csaj nem akar tőle semmit! Még szerencse! Ha igent mondott volna bármire is, sztem már régen nem lennénk együtt !
És még gondolkodsz? Nem a párodon múlt, hogy nem váltott le...
Vegyél 3 mély levegőt, számolj el 10-ig, és gondold át logikusan a helyzetet...
Nekem az az elvem, hogy ha valakiben meg volt a megcsalási szándék, de egyéb indok miatt nem jött össze, az ugyanúgy megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!