Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el a parom?

Figyelt kérdés
Egy hete koltoztunk ossze azota csak veszekedunk... Kezdek belefaradni. Csak bele kell razodnunk, vagy nem illunk egymashoz es inkabb hagyjuk egymast? 2 eve vagyunk egyutt. Miota osszekoltoztunk belekot mindenbe, es mar en is igy reagalok...:s
2013. márc. 15. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi mégis honnan tudjuk?
2013. márc. 15. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Hannusnál a pont
2013. márc. 15. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Hagyd el és költözz hozzám...én megbecsülnélek. :)
2013. márc. 15. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:

így fogjátok megismerni egymást, ja most ugrott a majom a vízbe

most jön a neheze, alkalmazkodni és elviselni egymást,

ha nem megy Te tudod, de ha 1 hét és ez a reakció, hát ne is haragudj, nem sok időt jósolok N

2013. márc. 15. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Hagyj neki több levegőt. Mikor összeköltöztünk a párommal, úgy éreztem, hogy megfolyt, folyton a nyakamon lógott. Nem volt egy percem sem magamra. Egy újságot nem tudtam elolvasni, nem tudtam megnézni a FB-omat úgy, hogy ne ülne le mellém. Ezen kívül idegesítettek olyan dolgok is, hogy sosem oda tette vissza a dolgokat, ahonnét elvette. Megbeszéltük, aztán rendben ment minden.
2013. márc. 15. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem pár hetet várjatok,kell az összecsiszolódás,az első hónapban minden nap meg akartam fojtani a pasim,aztán azóta a világ legjobb párja vagyunk :)
2013. márc. 15. 21:28
 7/7 Egy nő válasza:
Hát nekem kicsit hamari a szakitás gondolata,igaz valóban másabb amikor együtt jártok vagy amikor már egy háztartásban éltek.de nagyon igaz a mondás,lakva ismerik meg egymást az emberek.légy türelmesebb te is és a párod is:) vagy ha nem szokod meg a helyzetet,akkor megszöksz :/
2013. márc. 17. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!