Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl aggódja a párom?
Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt a párommal..8 hónapja költöztünk össze. A szülőkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot...vagy mi megyünk, vagy ők jönnek. Arra viszont még nem került sor, hogy bemutassuk őket egymásnak. A párom családja nem tudja, hogy én félig roma vagyok. Tehát, hogy anyukám oldaláról mindenki az. Nem azért nem mondtuk el, mert én szégyenlem őket!!!! Hanem azért, mert a kapcsolatunk elején megbeszéltük a párommal, hogy talán nem ez lenne a legszerencsésebb indítás előttük. Előbb ismerjenek meg, lássák normális neveltetést kaptam otthon, tisztességes. dolgozó ember vagyok. El akartuk kerülni azt, hogy az esetleges (tőlem független) előítéleteik alapján viszonyuljanak hozzám. Éltük a kis életünket, és valahogy ez sosem lett elmondva nekik. Legfőképpen azért, mert a párom még mindig nagyon fél a negatív reakcióktól. Egyébként nagyon jól kijövök a szüleivel, megtaláltuk a közös hangot...úgy érzem szeretnek engem. Nekem még nincs gyerekem...soha nem álltam még szembe ilyen helyzettel. De úgy gondolom, hogy ha majd lesz...és eljut arra a pontra, hogy összeköti az életét valakivel, akkor úgy érzem nekem az lesz a legfontosabb, hogy Ő boldog legyen vele. Szeressék, támogassák egymást. Ha látnám, hogy a gyerekem boldog és kiegyensúlyozott életet él mellette, nem érdekelne honnan jött. Elfogadnám úgy, ahogy van. Talán túl naív lennék? Mit gondoltok ?
nem hiszem h gond lenne ebből :) lehet sok az előítélet, de szerintem már sejtik h ti kivételek vagytok :)
2013. aug. 22. 13:43
2/19 anonim válasza:
Házasodjtok titokban össze, útána már cirkuszolhatnak, hamar befogják fejezni:D Szeressétek egymást, a többi lényegtelen.
2013. aug. 22. 13:44
3/19 anonim válasza:
Egyik unokatesómnak roma lány a menyasszonya. Elfogadták, a családjával együtt. Viszont: amikor volt egy kis mosolyszünet, akkor bizony előjött a "cigányozás". Sajnos az előítéletek azok ott vannak, óhatatlanul. Annyit tudsz tenni, hogy nem foglalkozol vele...
(Egyébként igen, túl naiv vagy. :) A szülők mindig ezt mondják elvben, de a gyakorlatban nem mindig van így... valójában a gyerekünk választottja soha nem lehet "elég jó" a mi kis szemünk fényéhez, de ez származástól, és minden egyébtől független... :) Ez is az élet rendje. :) )
2013. aug. 22. 13:45
4/19 A kérdező kommentje:
Mostanában ez sokszor vitát szül közöttünk sajnos. Én már rég elmondtam volna...de Ő iszonyatosan fél. Néha már olyan gondolatok is motoszkálnak bennem, hogy...lehet a szíve mélyén pont Ő az aki ezt nem tudta elfogadni???? Nem tudom :( Tudom, hogy nagyon szeret engem...jól kijövünk egymással.
2013. aug. 22. 13:47
5/19 anonim válasza:
Igen, lehet, hogy benne vannak kételyek, de sajnos ezt csak úgy lehetne megoldani, ha túlesnétek a bemutatáson. Vagy ha te jóban vagy a szüleivel, leülnél velük beszélgetni, és te elmondanád, hogy mi a helyzet...
2013. aug. 22. 14:03
6/19 A kérdező kommentje:
Erre már gondoltam...hogy én egyedül elmondom Nekik. A párom szerintem padlót fogna a félelemtől, izgatottságtól ha együtt mondanánk el.
2013. aug. 22. 14:10
7/19 Pendulum92 válasza:
Jól gondolod, a párod nem tudja tudat alatt elfogadni a tényt. Ezt a dolgot magából kivetíti a szüleire. Úgy érzi, hogy ők nem tudnák elfogadni, közben ő nem tudja. Nem fogja elismerni, de tuti így van.
Amúgy miért kéne úgy bejelenteni, mintha halálos beteg lennél? Nem vagy te sem más ezért. Szerintem be se kéne jelenteni. Ha félig roma vagy, valószínűleg látszik is rajtad. Ha meg úgy is sejtik, és nem hadakoztak ellened, akkor miért kéne most ilyen hatalmas bejelntéseket tervezgetni?
2013. aug. 22. 14:34
8/19 Pendulum92 válasza:
Ha valaki félig kínai, az is látszik, egyértelmű, miért kéne bejelenteni?
Ez egy természetes dolog, ne kezeld különlegességként.
2013. aug. 22. 14:35
9/19 A kérdező kommentje:
Szó sincs róla, hogy "különlegességként" kezelném ! Dehogy :) Egyébként abszolút nem látszik rajtam, bármennyire hihetetlen is. Tehát biztosan nem sejtik a dolgot.
2013. aug. 22. 15:00
10/19 Pendulum92 válasza:
Teljesen normálisan írsz, értelmesnek tűnsz, műveltnek, nem értem miért kéne ezt a dolgot feszegetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!