Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hobbija az utóbbi időben ki ideggel! Mégis mit tegyek?
Nem vagyunk házasok de már együtt élünk.Így mindennapos rutinom van már,hogy hova nem szabad nyúlni mert állandóan horgász cuccokba botlok.Az egy dolog,hogy éjszakákat vagy egész napokat is képes lent tölteni a vízparton de azt,hogy behozza a botokat és a többi dolgait kiakaszt.
Nem arról van szó,hogy ne csinálja mert tényleg nem zavar csak az,hogy ennyi időt ott van lent illetve szétszór mindent a házban.Horgoktól kezdve mindennel találkoztam már indokolatlan helyeken.(Egyébként van mikor én is elmegyek vele horgászni csak,hogy tudjátok nem vagyok ellensége).Csak az bosszant,hogy alig van itthon.Sokat dolgozik ezért java részt csak esténként vagyunk úgy együtt mint egy pár!A hétvége meg mikor,hogy van mikor itthon sincs mert mennek horgászni a haverjaival.A kocsi is tele van mindenféle vackokkal amik ott idegesítenek ahol csak tudnak.
Szeretnék vele többet lenni és már megkértem is rá,hogy foglalkozzon velem is egy kicsit ne csak a pecáival.Kicsit lelkiismeret furdalásom van,hogy erre kértem de nem nagyon használt.
21N ő meg 23F
Válassz te is hobbit magadnak, mondjuk kerékpár. Amíg ő pecázik menj el bringázni aztán ha defekted lesz a lukas gumibelsőt egy laza csuklómozdulattal leejted az ágya mellé, hogy hajnalban a wécére menet tekeredjen a lábára és akkor majd jól összepisili magát ijedtében hogy kígyó.
A saját fegyverével tudod legyőzni.
Itt nem Neked kéne tenni valamit, hanem a párodnak, ha fontos vagy neki.
Lehet, meg kellene lebegtetni előtte azt, ha nem foglalkozik Veled többet, akkor elhagyod.
Nem vágyok másra mert ha vele vagyok akkor boldog vagyok!
Csak nehezen viselem,hogy van egy ilyen oldala is,hogy képes mindent eltaszítani magától csak azért,hogy horgászon.
Szerintem fontos vagyok neki csak ő azt nem hiszi el,hogy amit ennyire csinál az a másiknak néha kellemetlen.
Néha olyan érzésem van,hogy kezdhetek féltékeny lenni a pontyokra..
"Nem vágyok másra mert ha vele vagyok akkor boldog vagyok! "
attól még lehetsz boldog nélküle is hétvégén mig horgászik keress magadnak elfoglaltségot. Ha látja hogy te is elütöd mással az időt nem fog a horgászatba menekülni.
Ennyire nem kell a másikért élni, lehet épp ezért nem akar foglalkozni veled mert látja hogy CSAK vele vagy boldog egy kikapcsolódás már nem dob fel. A pasik ösztönösen menekülnek ilyenkor, itt a példa: hiába kéred nem foglalkozik veled inkább elmegy horgászni, te meg otthon ülsz és várod mint egy kiskutya ahelyett hogy elmennél te is futni vagy valami mást csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!