Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok mit tenni, bele örülök. Megis hogy tennem magam tul rajta?
Szakitott vele a baratom,mert nagyon rondan viselkedtem. meg regebben csinalt o 2 nagy hibat a kapcsolatunkban es ezt nembirtam feldolgozni,majd mindig cirkusz lett,jogtalanul gynusitottam,nem biztam benne. De az utobbi cirkusszal nagyon odatettem. Ugy megbantam,h nemtudom szavakkal elmondani. Igy meg soha nem hataroztam el,hogy mgvaltozok,de o azt mondta,nem tudja elkepzelni,h megint velem legyen, nem illunk ossze. majd talalok mast,el akar felejteni. tegnap beszeltunk es ezeket mind mondta,mig el nem kezdtem konyorogni. amit en soha nem tettem. mindig en voltam aki buszke volt ,nemtudtam kimutatni az erzeseim. szo szerint konyorogtem,sirtam,mint meg soha. elmondtam mi lenne mas,de o nem akarja folytatni. mar annyira sirtam,annyira mondtam ,h megvaltozok,csak egy utolso eselyt ,bebizonyitom,hogy o is sirt,h miert nem tudtam hamarabb. mar tobbszor szakitottunk . miert nem adtam neki eselyt h izonyitson,h neki nem kell más. az ejjelbe futo bbeszelgetesbol az lett,h majd ma eljon,ha ugy gondolja,bizik bennem,de ha nemjon a megbeszelt idopontra,akkor elfelejtsuk a masikat.
De en tudom,hogy nemfog eljonni. meg sms-t is irtam ,hogy sajnalom a tegnapit,amit igertem minden ugy lenne,ha megbeszelnenk a dolgot. de ha eroltetett es szanalombol lenne az egesz,akkor ne jojjon. rossz lenne vegignezni,h nem szeret,nem kivna annyira,mint kellene. biztos dontest szeretnek.
de miert is erdemelnem meg? egy szanalom vagyok. nagyon elrontottampedig tudom mennyire szeretett,de nemtudtam parancsolni az iegeimnek. leirhatatlanul banok mindent amivel fajdalmat okoztam neki. egyszeruen beleorulok h elkepzelem h tobbé nincs. egyfolytaba csak sirok,nemtudok enni,nemtudok nevetni,nemhiszem el. nembirom feldolgozni. majdnem ket eve voltunk egyutt. hihetetlen az egesz. napi szinten egyuttvoltunk,egy helyen lakunk. egyszeruen nem latok kiutat. azthiszem mindig h valami remalom. folyamatosan remenykedek,hogy minden jo lesz,hogy ma is eljon. az idopontban csak lesni fogom mar egy oraja,de nemfog jonni,tudom,megis ha mar tudom biztosra h nemjott,ahogy igerte,egyszeruen elsem tudom hinni. mi lesz velem? az a biztos vege lesz. komolyan beleorulok.
a felejtes lenne a legkonnyebb. bulizni menni,haverokkal. de mind hiaba,most is vagyok hiva szulinapi bulira,de az lenne a vege,h elvonulnek sinrni magamnak. minden o ra emlekeztet . ranezek az ágyamra es az jut eszembe ahogy ott neztuk a tv-t. ahogy a horrorfilm kozben szoritotta a kezem,egyzeruen minden. nem birom ki,nagyon rossz erzes ez az egesz. hiaba terelem a gondolatom, mindig itt kotok ki. jatszanek a kistestveremmel, de arrol is o jut eszembe,hogy vele szoktam menni jatszani a testveremhez. nincs amirol nem jutna eszembe. mit tegyek? segitsetek!
18L
Ez a szakítás egy fázisa... Sz.r.
De túl leszel rajta, tényleg foglald le magad - de ne bulizással. Kirándulj, sétálj, kutyázz, keress valami olyat, ami teljes mértékben leköti a figyelmed (testi vagy szellemi értelemben)
Akárhogy is lesz (ha visszajön, ha nem), ez egy jó lecke volt Neked.
Jobbulást....
köszönöm a valaszokat!
nemvolt soha megcsalás,viszont tobbszor tett olyat,ami miatt a nok 80 szazaleka angoyn feltekeny lenne. es ezert en kikeszultem,ami hisztikbe foly,majd sok apro hibaja miatt is belekotottem néha. a hetvegen kicsit ittam,majd elkezdtem kotekedni,hogy en mennyiszer hagyon h o menjen barhova a haverokkal,nem kovetem,de ha en talalkozok a baratnommel,o ott ul mogottem. mert akkor talalkoztam egy volt osztalytarsnommel ,akivel 2 eve nem talalkoztunk. igen az alkohol hozta ki belolem,ami nem mentseg. mar nagyon banom. csak elkepzelhetetlennek latom az eletem nelkule. nem segit semmi. egylatalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!