Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem ebben a helyzetben? (bővebben lent)
Van egy lány, akit néhány hete ismertem meg egy buliban, akkor együtt is aludtunk de nem történt semmi, viszont hagyta hogy átöleljem, nem lökött el magától vagy ilyenek. Föl is vettem Facebookra, ahova egészen pár nappal ezelőttig nem jött fel. De amint följött írt nekem hogy el akart hívni partizni, csak nem tudta a számomat, meg nem is mentek végül meg megbeszéltük, hogy lemegyünk a Balatonra jövő héten. De minden alkalommal ő írt nekem FB-n.
Lehet nála esélyem, vagy érdemes megpróbálni? És mit írjak neki, "bocs, de nem akarsz velem összejönni?", ötletem sincs, pedig már nem egy barátnőm volt.
21 vagyok, ő 16.
"Pedig szívesen elmentem volna veled a buliba, hogy ismét átölelhesselek, mert nagyon jó volt!"
Valami ilyesmi válasznak nagyon örült volna szerintem.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!