Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kellene tennem hogy ő is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem hogy ő is ugyan így érezzen irántam?

Figyelt kérdés

A srác nagyon tetszik már a gimi legelső napja óta...egy évfolyamba járunk, most leszünk végzősök. Teljesen odavagyok érte de eddig csak távolról csodáltam, még a barátnőim is csak pár hónapja tudják hogy mennyire tetszik. Volt eddig pár barátom de minddel szakítottam pár hét után mert mindig rájöttem hogy nekem csak Ő kell. Azt hittem nem tudok szerelmes lenni mert ugyebár egyik barátomat se szerettem eddig de rájöttem hogy talán csak azért nem szerettem őket mert mindíg is ezt a bizonyos srácot szerettem. Pedig még csak nem is ismerem, egyszer beszéltünk két szót amikor adtam neki egy kajajegyet. Van pár közös ismerősünk, de nem bízok meg bennük annyira hogy megkérjem őket hogy mutassanak be neki. Mindíg kitudakolom hova mennek bulizni a haverjai de ő valahogy sosincs ott (a nyáron) így egész nyáron nem láttam és nagyon hiányzik :( Tavaly egy buliban smárolt egy barátnőmmel (a csaj nem tudja h tetszik nekem a srác), akkor teljesen összetörtem de végül is nem jöttek össze, és állítólag jobban nézek ki mint az a csaj de hát ízlések és pofonok...szóval jön a szeptember és megint látni fogom minden nap, de úgy érzem hogy nem bírom tovább, én vele akarok lenni és csak vele. Nem tudok vele szemezni meg semmi mert annyira zavarban vagyok a közelében hogy rá se merek nézni, hanem gyorsan lesütöm a szemem és elmegyek mellette (de a barátnőm szerint meg szokott nézni, meg énis elcsíptem már egy-két pillantást a szemem sarkából). De így annyira esélytelennek érzem az egészet..borzasztóan félek hogy megtudja és neki nem is tetszem, akkor óriásit fogok koppanni, azt nem heverném ki :/ De úgy érzem csak vele lennék boldog mert még sose találkoztam hozzá foghatóval...:/ A szüzességemet is vele akarom elveszteni, ha vele nem jön össze tuti örökre szűz maradok..eddig bármelyik barátom hozzám nyúlt "úgy" az olyan rossz volt mert csak rá gondoltam közben úgyhogy sose hagytam senkinek...Szerintetek mit tegyek? Nagyon kétségbe vagyok esve :/ 17/L

Amúgy nagyon hasonlít erre a színészre [link]

Most komolyan hogy lehetne nem rá gondolni állandóan!?

2013. aug. 13. 13:09
 1/5 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg összeszedni a bátorságot, egyszer odamész hozzá a padhoz, beszélgetést kezdeményezel. De mint mondtad, megszokott nézni. Ha épp rád néz, akkor nézz vissza rá, és mosolyogj rá, vagy akár kacsinthatsz is. Az a lényeg, hogy harcolj érte, mert könnyen elveszítheted :/ Ha nem teszel érte semmit akkor ne várj csodát.
2013. aug. 13. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe...tapasztalatból mondom:)
2013. aug. 13. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy,hogy ilyen naiv és kislányos álmokat szövögetsz,de az az igazság,hogy ha nem lépsz minél előbb,akkor elveszíted ezt a srácot.Ha nem lesz a tied,majd lesz másé.Szóval nem álmodozni kéne,hanem cselekedni,nem jeleket küldeni,hanem odamenni hozzá és megszólítani.Légy barátásgos,közeledj haverként,de határozottan!Mindegy,mivel indítod el a kommunikációt,de muszáj valamivel előrukkolnod,mert ha csak lesütött szemmel járkálsz,meg magadban ábrándozol,soha nem fog észrevenni,soha nem lesz belőletek semmi.
2013. aug. 13. 13:57
 4/5 anonim válasza:

Hidd el, jól tudom miről beszélsz. Nálam az volt a megoldás, hogy a barátnőim a tudaton kívül ,hogy tetszik neki ma fiú, barátkozni kezdtek vele és a haverjaival. Igaz ez év vége fele történt ezért nem is nagyon értem arra rá, hogy többre jussak vele.

Viszont ezt tapasztalatból mondom ,hogyha nem lépsz akkor nem is fog menni. Igaz nekem a sors segített, de nagyon úgy tűnik, hogy neked jó nagy adag bátorság kell ehhez.

2013. aug. 13. 15:44
 5/5 anonim válasza:
*tudaton kívül ,hogy tetszik nekem a fiú-elírás
2013. aug. 13. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!