Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem?
16 éves srác vagyok és van egy lány barátom, akit kis korom óta ismerek. A legjobb barátom, mindent elmondunk egymásnak, mindig őszinték vagyunk egymással. Volt, amikor jártunk, de aztán vége lett, viszont továbbra is megmaradtunk legjobb barátoknak. Természetesen voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkba, de mindig megoldódott minden, viszont már több, mint egy éve őrülten szerelmes vagyok belé, mindennél jobban szeretem azt a lányt.
És szerintetek elmondjam neki? Jó lenne a tudtára adni? Nem tudom eldönteni, mert félek, hogy megromlik a kapcsoltunk vagy teljesen másképp fog kezelni/nézni rám. Nem tudom mi tévő legyek, de már nem bírom tovább magamba tartani.
Elmondanám neki, talán hasonló szavakkal, ahogy ezt Te is leírtad.
De jó lenne, ha én is elmondhatnék valakinek ilyet…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!