Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

16 éves srác vagyok és van egy lány barátom, akit kis korom óta ismerek. A legjobb barátom, mindent elmondunk egymásnak, mindig őszinték vagyunk egymással. Volt, amikor jártunk, de aztán vége lett, viszont továbbra is megmaradtunk legjobb barátoknak. Természetesen voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkba, de mindig megoldódott minden, viszont már több, mint egy éve őrülten szerelmes vagyok belé, mindennél jobban szeretem azt a lányt.

És szerintetek elmondjam neki? Jó lenne a tudtára adni? Nem tudom eldönteni, mert félek, hogy megromlik a kapcsoltunk vagy teljesen másképp fog kezelni/nézni rám. Nem tudom mi tévő legyek, de már nem bírom tovább magamba tartani.

2013. aug. 21. 01:10
 1/7 anonim ***** válasza:
mond el.
2013. aug. 21. 01:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Mond el a lánynak, ettől nem fog megváltozni a barátságotok.Bár hogy is történjen.
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, ne félj! Velem is ez volt, de nem romlott el a kapcsolatunk. Remélem sikerrel jársz ;)
 4/7 anonim ***** válasza:
mond el neki nyugodtan szerintem minden lány örül ha ilyesmit mondanak neki :) egy próbát megér ha nem jön össze nem hinném, hogy nagyon megromlana a barátságotok ha sikerült szakítás után is barátságban maradni amihez külön gratulálok! :)
2013. aug. 21. 02:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Mond el nem rontasz semmin, nem kell félni :) nem fog semmine rontani ha nem mondod el akkor csak azon fogsz a jövőbe sajnálkozni hogy: A francba csak el kellet volna mondanom, és egy olyan nővel jössz össze akit nem szeretsz ugy mint azt a lányt. Mond el! sok sikert :)
2013. aug. 21. 02:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztató válaszokat. Tényleg lehet, hogy ha nem teszem meg, akkor talán 15 év múlva is eszembe jut, hogy mi lett volna, ha mégis el mondtam volna neki... :D
2013. aug. 21. 02:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Elmondanám neki, talán hasonló szavakkal, ahogy ezt Te is leírtad.

De jó lenne, ha én is elmondhatnék valakinek ilyet…

2013. aug. 22. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!