Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
A történet röviden annyi hogy a legjobb fiú haverom és az egyik jó barátnőm összejöttek. Mikor ezt megtudtam kicsit mérges lettem mert tudtam hogy a barátnőm a haveromat nem szereti úgy mint a haverom. Csak tettette. Majd egy hónap után szakitottak is. Mert igy nem birtam tovább és ezt elmondtam a haveromnak hogy szerintwm a baratnom nem is szereti ot igazan...igazam lett. Mindegy..szoval szakitottak es utana elkeztem talizgatni a haverommal hogy beszelgessunk, es ezt a baratnom nem tudja. En nagyon jol erzem magam vele, es szerintem kezdem megszeretni nemcsak baratket. De szerintem a baratnom vissza akarja magahoz edesgetni mert mindig sziveket es kedves uzenetek kuld neki....es en ezt mar nemtudom hogy kezelni. segiitseeg!2013. aug. 11. 16:32
1/3 anonim válasza:
Akkor nagyon jó barátnők lehettek :)
2/3 anonim válasza:
Ez nem barátság függő! A szerelemnek nem lehet parancsolni. Először is, szerintem beszélj a barátnőddel erről, hogy ő mit érez pontosan MOST, mióta sziveket küld neki a haverod. Aztán ,ha nem szereti már, akkor mondd el neki, hogy Te viszont szereted. (ha jó barát,akkor meg fogja érteni és nem mondja el neki.) Majd beszélj a haveroddal, hogy ő mit érez a barátnőd iránt, ha még szzereti akkor hagyd a francba, úgy se lesz semmi,viszont ha nem szereti és a barátnőd sem szerei őt,akkor szabad a pálya! Sok sikert!:)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:))
2013. aug. 11. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!