Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit kéne tennem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem? Fontos és sürgős

Figyelt kérdés

Van egy barátom már kb 2 éve és szeretem őt meg minden de a 2 év alatt eléggé kihült és ellaposodott ez a kapcsolat, mindegy ebbe ne menjünk bele. Szóval már nem az igazi és nem tudom hogy azért vagyunk e együtt mert szeretjük egymást, vagy mert nehéz lenne elválni.

Viszont van egy srác aki nagyon tetszik nekem már kb. egy éve csak eddig elfojtottam az érzéseimet mert bűntudatot éreztem ha rá gondoltam hiszen nekem barátom van. Soha nem csalnám meg a párom de mégis nagyon erős vonzódást érzek ez iránt a fiú iránt és különös módon mostanában szinte mindig összefutunk. Bulizóhelyeken is meg ilyesmi. És ha beszélgetünk nagyon meg kell tűrtöztessem magam hogy ne csináljak semmi olyat ezzel a fiúval ami esetleg megbánthatná a barátomat. Nem vagyok biztos benne hogy ennek a srácnak csak arra kellenék vagy többet is akar. Bevallotta ugyan hogy tudna szeretni ha járnánk de nem tudom komolyan gondolta-e. Nagyon kötődöm a barátomhoz és tényleg iszonyat nehéz lenne elválni tőle de nagyon sokat veszekszünk + még itt ez a fiú akitől nem tudom meddig bírom távol tartani magam.. eddig sikerült de hogy eztán mi lesz azt nem tudom. A másik meg hogy kíváncsi vagyok hogy mással milyen lenne egy kapcsolat vagy nem is kapcsolat hanem csak kavarni vele, hiszen még fiatal vagyok 17 éves ki szeretném élni magam de úgy nem megy ha már 2 éve komolya kapcsolatban élek. Nem szívesen hagynám el a barátom de néha úgy érzem mégis jobb lenne ha elválnánk.

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy szerintetek mit tegyek? Maradjak a barátommal: biztos ami biztos?

Vagy szakítsunk és éljem ki magam és esetleg engedjek-e a vonzódásnak a másik srác iránt?

légyszi ne tartsatok lotyónak vagy ilyesmi mert nem vagyok az :/

őszinte, komoly és részletes válaszokat szeretnék. előre is köszönöm :)

17/L

2013. aug. 4. 23:01
 1/5 anonim válasza:
Szia:) szerintem üljetek le kettesben a baràtoddal ès beszèljètek meg eggyüt:)
2013. aug. 4. 23:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Elválnak útjaitok, szólsz a másiknak hogy igényt tartanál rá, és éljed ki magad

Ezen nem tudom mit kell 17 évesen gondolkozni, főleg ilyen fiatalon még gyerek ésszel nem szabad hosszútávra tervezni

Komolyat ráérsz 25éves korodban is

Egyet fogadj meg hogy nem leszel olyan hogy két vasat tartasz majd a tűzben, mert az rosszabb mintha megmondanád neki hogy ennyi volt

21/F

2013. aug. 4. 23:08
 3/5 A kérdező kommentje:

olyat soha nem csinálnék és most se csinálok. a másik fiúval nem volt még semmi és nem is lesz amíg a barátommal együtt vagyok.

ha ez ilyen könnyű lenne nem írtam volna ide. félek ha szakítanánk hónapokig tartó depresszióba esnék és soha nem lennék túl rajta. én nagyon gyenge vagyok érzelmi téren

2013. aug. 4. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:
enis majdnem ugyanezt csinaltam, hianyoztak a bulik az emberek.. de mar megbantam.. :/ 17/L
2013. aug. 4. 23:12
 5/5 A kérdező kommentje:
hogy szakítottatok?
2013. aug. 4. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!